Φ. Σκορδά: "Δεν έχω δει τον Γιώργο πιο ευτυχισμένο"!
Showbiz

Φ. Σκορδά: "Δεν έχω δει τον Γιώργο πιο ευτυχισμένο"!

Για πρώτη φορά, η Φαίη Σκορδά μιλά για την εγκυμοσύνη της, για τις υπέροχες στιγμές που περνά αλλά και για το πώς ο σύζυγός της Γιώργος Λιάγκας, βιώνει την εγκυμοσύνη της και την προσδοκία του παιδιού.

''Δεν το παραδεχόμουν στην αρχή για τους ίδιους λόγους που το αποφεύγουν όλες οι γυναίκες τους πρώτους μήνες» λέει η παρουσιάστρια, αποκαλύπτοντας τον πραγματικό λόγο που η ίδια και ο σύζυγός της δεν έλεγαν κουβέντα για την εγκυμοσύνη. Η ίδια παραδέχεται πως: « Είναι ίσως τα πιο χαρούμενα Χριστούγεννά μου… Έχω τον Γιώργο, περιμένουμε το παιδάκι μας και το μόνο που θέλω είναι υγεία για μας και τους δικούς μας ανθρώπους. Ο Γιώργος δεν με ρωτάει πια τι κάνεις αλλά τι κάνετε; Δεν τον έχω δει πιο ευτυχισμένο. Έχω πάρει γύρω στα 5 κιλά. Πάντα ήμουν λιχούδα αλλά ακόμη δεν μου έχει τύχει να θέλω να φάω κάτι και να το ζητάω επίμονα''.
Η Φαίη Σκορδά επίσης παραδέχεται πως: ''Για μένα η δουλειά, μπροστά στον ερχομό ενός παιδιού, δεν έχει καμία αξία''. Όσο για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν που δουλεύει στο πλευρό του συζύγου της, η παρουσιάστρια σχολιάζει: ''Στην αρχή αυτό που με προβλημάτιζε, ήταν πώς θα ταιριάζαμε τηλεοπτικά σαν δίδυμο. Οι πρώτες τρεις μέρες ήταν δύσκολες αλλά μετά, ως δια μαγείας, χαλαρώσαμε και βρήκαμε τους ρυθμούς και τους ρόλους μας. Μου αρέσει που δουλεύουμε μαζί. Ξυπνάμε μαζί, την ίδια ώρα, δεν χρειάζεται να οδηγώ, περνάμε πιο πολλές ώρες μαζί, πειραζόμαστε, έχουμε ακριβώς τις ίδιες αγωνίες στη δουλειά και τους ίδιους στόχους''.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved