Βανδή: "Λίγοι γνωρίζουν πώς είμαι στην πραγματική μου ζωή!"
Showbiz

Βανδή: "Λίγοι γνωρίζουν πώς είμαι στην πραγματική μου ζωή!"

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για την ζωή της, το τραγούδι αλλά και για την οικονομική κρίση!


Αναφέρθηκε στην κρίση, λέγοντας ότι οι άνθρωποι αλλάζουν φιλοσοφία ζωής, εκτιμώντας και δίνοντας περισσότερη αξία σε απλά καθημερινά πράγματα. "Η ευτυχία βρίσκεται στα μικρά πράγματα: να βρεθείς ένα βράδυ με φίλους, να πας μια βόλτα μετά τη βροχή για να μπει η μυρωδιά της φύσης μέσα σου... Δεν είναι το τέλειο αυτοκίνητο ή το σούπερ σπίτι."

Ακόμη, παραδέχτηκε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να εμφανίζεται στο ίδιο μαγαζί, μαζί με άλλα μεγάλα ονόματα. Έκανε σαφές, όμως, ότι πρέπει κάποιοι που την έχουν δει κάπως... να "ρίξουν το Εγώ τους " για να επιτευχθεί αυτό και να μην τσακώνονται για μικροπράγματα, όπως το πιο όνομα θα γραφτεί πρώτο στη μαρκίζα.  

Όσον αφορά την εικόνα που βγάζει στους άλλους, η ίδια είπε πως δεν θέλει να είναι αιχμάλωτη σ' αυτήν. "Όταν ασχολείσαι μόνο με τη δουλειά σου και όλοι και όλα συνδέονται μ' αυτήν επειδή πρέπει να είσαι πρώτη, βρίσκεσαι σε ένα μονόδρομο και πιθανόν να οδηγηθείς στο λάθος. Γίνεσαι αιχμάλωτη της εικόνας σου. Εγώ τα έχω διαχωρίσει αυτά: άλλο είναι εκείνο που με συνοδεύει ως Βανδή κι άλλο αυτό που με χαρακτηρίζει ως Δέσποινα. Άλλωστε το πως είμαι στην πραγματική ζωή μου, λίγοι το γνωρίζουν".

Όσο για το θέμα της ζήλιας, η τραγουδίστρια αποκάλυψε το εξής: "Παλιότερα, τα πρώτα χρόνια της σχέσης ένιωθα ζήλια λόγω ανασφάλειας. Μου έλεγε ο Ντέμης ότι ήθελε να βγει έξω με φίλους του κι εγώ αναρωτιόμουν γιατί δεν με θέλει μαζί του... Όταν όμως, κάνεις οικογένεια και παιδιά, βιώνεις τη μεγαλύτερη επιβεβαίωση, καθώς ο άλλος επιλέγει να περάσει τη ζωή του μαζί σου".

Μιλώντας για το τραγούδι και το ρόλο που έχει παίξει στη ζωή της είπε : "Πάντα τα τραγούδια είναι μια λύτρωση, γιατί κάτι βγαίνει από μέσα μου. Με αυτά λύνεσαι κι εκφράζεσαι χωρίς λόγια, αφήνεις το συναίσθημα να βγει" και τόνισε ότι το τραγούδι, εκτός από τις ψυχοθεραπευτικές ικανότητες που έχει, αφού μέσω αυτού εκτονώνεται και η ίδια, αλλά κι ο καθένας από εμάς ξεχωριστά, την βοηθάει να επικοινωνεί σε βάθος με τον κόσμο και να καταλαβαίνει ακόμα κι από την σκηνή την ψυχολογική διάθεση κάποιου. Πηγή: "L' OFFICIEL"

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved