Τα "άκουσε" από την κόρη του ο Σίλβιο
G-Politics

Τα "άκουσε" από την κόρη του ο Σίλβιο

Τα παιδιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι σπάνια μιλούν για τα όσα λέγονται και γράφονται για τον πατέρα τους. Γι΄ αυτό προκαλεί έκπληξη ότι η κόρη του αποφάσισε να του ασκήσει κριτική και μάλιστα δημόσια.


Η 25χρονη Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι, μιλώντας στο περιοδικό Vanity Fair που κυκλοφορεί στην Ιταλία, δήλωσε ότι οι πολιτικοί θα πρέπει και στην ιδιωτική τους ζωής να ακολουθούν τις αρχές που αναφέρουν στους λόγους τους, φωτογραφίζοντας τον πατέρα της και τα τελευταία ροζ σκάνδαλα στα οποία εμπλέκεται.

Πρώτα ήταν η σχέση του με την Νοέμι Λετίτσια, 18 ετών, στης οποίας το πάρτι παραβρέθηκε αφήνοντας άφωνους πολλούς κάνοντας της δώρο ένα κολιέ 6.000 ευρώ. Βέβαια να μην ξεχνάμε την Πατρίτσια Ντ΄Αντάριο, το κολ γκερλ που σε καθημερινή βάση δίνει στη δημοσιότητα προσωπικές της συνομιλίες με τον Ιταλό πρωθυπουργό.
«Δεν πιστεύω ότι οι πολιτικοί μπορούν να διαχωρίζουν την προσωπική από τη δημόσια ζωή τους, πρέπει να ακολουθούν τις αξίες που κηρύττουν», ανέφερε η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι διευθύντρια σε μία από τις εταιρείες που ανήκουν στον πατέρα της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved