Φραγκίσκος Αλβέρτης: "Πρωτοποριακή αυτή η κίνηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός"
G-Sports

Φραγκίσκος Αλβέρτης: "Πρωτοποριακή αυτή η κίνηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός"

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον αγώνα με την Armani Milano για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων της Euroleague είχε ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη για τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Μάικ Μπατίστ βρέθηκαν έξω από τη θύρα 3 στο Pao Bus στις 7:00 μ.μ. προκειμένου να φωτογραφηθούν με τους φιλάθλους και να υπογράψουν την πολυτελή κασετίνα με τα πέντε DVD που περιέχουν τους δέκα σπουδαίους αγώνες του “Τριφυλλιού” που το οδήγησαν στην κορυφή της Ευρώπης και στην κατάκτηση του τροπαίου σε Παρίσι, Θεσσαλονίκη, Μπολόνια, Αθήνα και Βερολίνο!

Λίγο πριν αρχίσει η εκδήλωση στο ΟΑΚΑ ακούστηκαν στο γήπεδο ηχητικά αποσπάσματα από τα τελευταία δευτερόλεπτα των τελικών, όπου οι "πράσινοι" σήκωσαν την κούπα. Το PAO Bus που έφτασε στο γήπεδο είχε στο παμπρίζ του ένα μεγάλο σεντόνι στο οποίο εικονίζονται οι πόλεις όπου στέφθηκε πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός. Μέσα στο λεωφορείο υπήρχε και μια οθόνη που έδειχνε στιγμιότυπα από αυτούς τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Παναθηναϊκού. Αρκετός κόσμος είχε ήδη αρχίσει να μαζεύεται πριν από την έναρξη της ξεχωριστής αυτής εκδήλωσης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς πολλοί φίλαθλοι του Τριφυλλιού ήθελαν να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τα ινδάλματά τους.

Στις 19:10 έφτασαν ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μαζί με τον Μάικ Μπατίστ και τη μασκότ του Παναθηναϊκού, τον Mr Green, κι όπως ήταν αναμενόμενο έτυχαν αποθεωτικής υποδοχής από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Οι δύο παίκτες συζήτησαν με αρκετούς φίλους των «πρασίνων», ενώ στη συνέχεια υπέγραψαν τις κασετίνες με τα DVDs με τους τελικούς όπου κατέκτησαν τα πέντε ευρωπαϊκά τρόπαια ο Παναθηναϊκός, καθώς και πολλά αυτόγραφα.

Μικροί και μεγάλοι φίλοι του Παναθηναϊκού έβγαιναν με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους από το PAO bus, όπου υπέγραψαν κασετίνες και αυτόγραφα οι Μπατίστ και Αλβέρτης. Πολλοί πιτσιρικάδες φωτογραφήθηκαν και με τον Mr Green. Ένας οπαδός του Παναθηναϊκού είπε στον Μπατίστ ότι έχει πάρει ήδη εισιτήρια για το φετινό φάιναλ φορ, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τη σιγουριά ότι οι «πράσινοι» θα δώσουν για ακόμα μια φορά το παρών στην κορυφαία διοργάνωση του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ένας άλλος φίλος του Τριφυλλιού δεν έκρυψε την ανυπομονησία του, μιλώντας με τον Μπατίστ, για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. «Περιμένω πως και πως αυτόν τον αγώνα, καθώς έχω πάρει και εισιτήριο. Ελπίζω να είσαι έτοιμος να παίξεις». Ο άσσος του Παναθηναϊκού από την πλευρά του τον καθησύχασε: «Μην ανησυχείς θα είμαι έτοιμος».

Οι Φραγκίσκος Αλβέρτης και Μάικ Μπατίστ με δηλώσεις του στο Newsbomb μίλησαν για μια πρωτοποριακή κίνηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με αφορμή την εκδήλωση που έγινε πριν από την αναμέτρηση με την Αρμάνι, ενώ παράλληλα εξέφρασαν τη βεβαιότητά τους ότι οι «πράσινοι» θα κατακτήσουν για ακόμα μια φορά το φετινό πρωτάθλημα και πως θα δώσουν το παρών στο φάιναλ -4 της Ευρωλίγκας.
«Αυτή η εκδήλωση αποτέλεσε μια πρωτοποριακή κίνηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία παρουσίασε τα DVD με τους αγώνες που δώσαμε για την κατάκτηση των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Πιστεύω ότι η ομάδα θα μπορέσει να δώσει το παρών στο φάιναλ φορ, ενώ όσον αφορά το πρωτάθλημα νομίζω ότι θα το κατακτήσουμε για άλλη μια χρονιά», τόνισε ο Αλβέρτης, ενώ ο Μπατίστ από την μεριά του επεσήμανε:
«Είναι μεγάλη στιγμή για μένα και τον Αλβέρτη να συμμετέχουμε σε αυτήν την εκδήλωση. Αποτελεί χαρά για μας να προσφέρουμε ευχαρίστηση στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved