Video: Δρακουλάκη: "Αρνήθηκα να κάνω γυμνή φωτογράφηση"
G-Sexy

Video: Δρακουλάκη: "Αρνήθηκα να κάνω γυμνή φωτογράφηση"

Έγκυο και στα «Μυστικά της Εδέμ» και στη ζωή θέλουν οι φήμες την Αντιγόνη Δρακουλάκη και η ίδια έσπευσε να αποκαλύψει την αλήθεια! Παράλληλα, εξομολογήθηκε ότι δέχθηκε πρόταση για γυμνή φωτογράφιση, μίλησε για τον κουμπάρο της Παναγιώτη Πετράκη και εξέφρασε την στεναχώρια της που τελειώνει το δημοφιλές σίριαλ του Mega.


Η φρεσκοπαντρεμένη Αντιγόνη διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που την θέλουν έγκυο: «πότε να προλάβω καλέ; Δεν γίνονται όλα μαζί! Θεωρώ πολύ σημαντικό να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί και να το μεγαλώσεις. Ο ρόλος του μπαμπά και της μαμάς δεν είναι παίξε - γέλασε. Θέλει σοβαρότητα, ωριμότητα και χρόνο», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Κους Κους».
«Αρνήθηκα να κάνω γυμνή φωτογράφηση. Δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Είναι έξω από την δουλειά μου», αποκάλυψε η ηθοποιός και, αναφερόμενη στην καριέρα της, ευχήθηκε να συνεχίσει να είναι επιτυχημένη, προσθέτοντας πως νιώθει περισσότερο άγχος παρά ικανοποίηση.
Μιλώντας για την πορεία της στην ηθοποιία, η Νόρα των «Μυστικών» τόνισε πως έφτασε μέχρι εδώ γιατί προσπαθούσε. «Διεκδικούσα, επέμενα, υπέμενα και όλα αυτά μόνη μου. Δεν σου προσφέρονται τα πράγματα, πρέπει να διεκδικήσεις και να πονέσεις», πρόσθεσε.
«Ο Παναγιώτης Πετράκης είναι μεγάλη ευτυχία στη ζωή μου», λέει για τον κουμπάρο της η Αντιγόνη και μίλησε για την σχέση της με τον συνάδελφό της. Όπως είπε, γνωρίστηκαν στη σχολή και γνωρίστηκαν ξανά στα «Μυστικά», ενώ τόνισε πως δεν τσακώνονται ποτέ! Πηγή:star



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved