Ζήνα: «Στην αρχή με θεωρούσαν ανίκανη να πω καλά τραγούδια»
Showbiz

Ζήνα: «Στην αρχή με θεωρούσαν ανίκανη να πω καλά τραγούδια»

Το μεγάλο της παράπονο προς τους δημιουργούς εξέφρασε η Πέγκυ Ζήνα, που για πρώτη φορά παραδέχθηκε δημόσια πως τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, οι δημιουργοί δεν της έδιναν τα καλά τους τραγούδια, καθώς την θεωρούσαν ευτελή προσωπικότητα για να ερμηνεύσει πιο ποιοτικά κομμάτια.

«Ήμουν στάσιμη. Και συνάντησα πολλά εμπόδια και πολλές αναποδιές, με μεγαλύτερο αυτό που είχα στην αρχή της καριέρας μου. Έκανα τον πρώτο μου δίσκο και μετά πέρασαν τρία χρόνια για να κάνω τον δεύτερο. Μέχρι εκείνη την στιγμή, τραγουδούσα ζωντανά σε εκπομπές και σόου, τραγούδια άλλων, όχι δικά μου, γιατί δικά μου πολύ απλά δεν είχα».

Η τραγουδίστρια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους επιχειρηματίες με τους οποίους έχει συνεργαστεί μέχρι σήμερα, αλλά και τους συναδέλφους της, αλλά «κόλλησε» όταν η κουβέντα έφτασε στα τραγούδια της, λέγοντας ότι χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να αποδείξει στους δημιουργούς ότι μπορεί να πει καλύτερα κομμάτια από τα κλασικά σουξέ που σε λίγους μήνες έχουν ξεχαστεί. Γιατί θεωρούσαν κάποιοι ότι αυτά πρέπει να λέει.

«Το μόνο καλό ήταν ότι όταν ξεκίνησα εγώ, ήταν πιο εύκολο να βγάλεις δίσκο, αλλά δεν είχες καμία επιλογή στο ρεπερτόριό σου. Τώρα, συμβαίνει το ανάποδο». star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved