Στην Πορτογαλία ο Ζεσουάλδο
G-Sports

Στην Πορτογαλία ο Ζεσουάλδο

Στην πατρίδα του για τις ημέρες των Χριστουγέννων βρίσκεται ο Ζεσουάλδο Φερέιρα που είναι... παραδοσιακός τύπος σύμφωνα με τη γυναίκα του. Η Ζουλμίρα Φερέιρα, persona της show biz στην Πορτογαλία, μίλησε για το πώς περιμένει να περάσει τις μέρες των γιορτών μαζί με τον προπονητή του Παναθηναϊκού που βρίσκεται ήδη δίπλα στα μέλη της οικογένειάς του.


«Ο σύζυγος μου και η οικογένεια μου έχουν έρθει εδώ. Το σπίτι μου είναι στολισμένο. Θα περάσουμε ένα όμορφο και χαρούμενο βράδυ Χριστουγέννων», είπε αρχικά η Ζουλμίρα Φερέιρα και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι πολύ οργανωμένη. Συνήθως, αρχίζω τις προετοιμασίες από το Σεπτέμβριο, αμέσως μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Όμως αυτή τη χρονιά είχα τόσα πολλά να κάνω, είχαμε και τη μετακόμιση από την Ισπανία και άρχισα να σκέφτομαι τα Χριστούγεννα πιο αργά σε σύγκριση με άλλες χρονιές».
Όσο για το πώς προετοιμάζεται ο τεχνικός των «πρασίνων» για τις γιορτές; «Τα φετινά Χριστούγεννα είναι ιδιαίτερα για αυτόν. Δεν είναι ότι είναι απαιτητικός, αλλά εγώ θέλω να του παρέχω όλα όσα χρειάζεται. Είμαι παραδοσιακός άνθρωπος, θα αφήσω και γράμμα στον Άγιο Βασίλη κάτω από το δέντρο», ανέφερε η Ζουλμίρα Φερέιρα.
Πηγή: www.newsbomb.gr
http://www.newsbomb.gr/sports/story/sthn-portogalia-o-zesoyaldo

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved