Το χιόνι δίνει …μπόνους στους ταξιδιώτες της Γερμανίας
Inside Stories

Το χιόνι δίνει …μπόνους στους ταξιδιώτες της Γερμανίας

Η κακοκαιρία συνεχίζεται στην Γερμανία με τις χιονοπτώσεις να είναι αδιάκοπες σε πολλά μέρη της χώρας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζει η ανατολική και βόρεια Γερμανία, με πολλούς δρόμους να είναι αποκλεισμένοι και τα δρομολόγια των τρένων να αντιμετωπίζουν προβλήματα καθυστερήσεων και ακυρώσεων.

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Βερολίνου. Οι χιονοπτώσεις έχουν αναγκάσει να μειωθεί η κίνηση των σιδηροδρόμων κατά το ένα τρίτο, από και προς τη γερμανική πρωτεύουσα. Ο όγκος των ταξιδιωτών είναι τόσο μεγάλος που οι επιβάτες στοιβάζονται μέσα στους συρμούς.

Συγκεκριμένα, σε κάποια δρομολόγια οι επιβάτες ήταν τόσοι πολλοί που οι πόρτες των βαγονιών δεν μπορούσαν να κλείσουν. Γι’ αυτό η διοίκηση των γερμανικών σιδηροδρόμων αποφάσισε να δώσει οικονομικά …μπόνους σε όσους επιβάτες πείθονταν να κατέβουν, ώστε να καταφέρουν οι πόρτες να κλείσουν.

Πρόκειται για πρωτόγνωρη κατάσταση για τους Γερμανούς, με δύο συρμούς τις προηγούμενες ημέρες να ακινητοποιούνται στη μέση του πουθενά στη διαδρομή Βερολίνο – Ανόβερο. πηγή: www.newsbomb.gr

http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/to-chioni-dinei-mponoys-stoys-taxidiwtes-ths-germanias

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved