Έλλη Κοκκίνου: Νέα μάχη για τη διατροφή
Showbiz

Έλλη Κοκκίνου: Νέα μάχη για τη διατροφή

Στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων θα συναντηθούν και πάλι το νέο έτος, η Έλλη Κοκκίνου και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης. Ο λόγος, η διατροφή του μικρού Αλέξανδρου, του γιου που απέκτησαν μόλις οκτώ μήνες μετά το γάμο τους, τον Σεπτέμβριο του 2007.


Αρχικά, το ζευγάρι φαινόταν να έχει αγεφύρωτες διαφορές στη διαδικασία του διαζυγίου και ειδικότερα στο σκέλος της διατροφής. Αποτέλεσμα των διαφωνιών αυτών ήταν τα ασφαλιστικά μέτρα που εξακολουθούν να βρίσκονται σε ισχύ και που δίνουν στην τραγουδίστρια την επιμέλεια του παιδιού, αλλά και μια προσωρινή διατροφή που θα παίρνει η ίδια μέχρι να εκδικαστεί και να τελεσιδικίσει η αγωγή που βρίσκεται σε εκκρεμότητα.
Μιλώντας στο” newsbomb.gr” ο δικηγόρος της Έλλης Κοκκίνου, Πέτρος Πανταζής είπε πως η αγωγή θα εκδικαστεί τον Μάρτιο και με βάση την απόφαση του δικαστηρίου θα προσδιοριστούν τα θέματα της επιμέλειας και της διατροφής. Όσον αφορά το πρώτο, δεν αναμένεται να υπάρξει πρόβλημα, αφού ο επιχειρηματίας δεν προτίθεται να διεκδικήσει την επιμέλεια του αγοριού που σήμερα είναι δυόμιση ετών. Εκεί που δεν φαίνεται να τα βρίσκει το πρώην ζευγάρι είναι το θέμα της διατροφής, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του “newsbomb.gr”, η τραγουδίστρια αξιώνει ποσό αρκετά μεγαλύτερο από αυτό που προτίθεται να δίνει κάθε μήνα ο Παναγιώτης Βασιλειάδης. Τη λύση, λοιπόν, στο τελευταίο “αγκάθι» ανάμεσα στην Έλλη Κοκκίνου και τον Παναγιώτη Βασιλειάδη θα δώσει σύντομα η δικαιοσύνη.
Ράνια Καρατζαφέρη

www.newsbomb.gr
http://www.newsbomb.gr/gossip/story/ellh-kokkinoy-nea-machh-gia-th-diatrofh

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved