Πρωταθλητές (και) στη ζωή
G-Sports

Πρωταθλητές (και) στη ζωή

Την Ογκολογική μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» επισκέφτηκε η ομάδα του Παναθηναϊκού (μόνο ο τραυματίας Μάριτς ήταν απών αλλά παρόντες ήταν οι πιτσιρικάδες Ζούμπος και Καραμαλέγκος) πιστή στις εκδηλώσεις ανθρωπιάς και κοινωνικής ευθύνης.

Οι «πράσινοι» μοίρασαν δώρα, ευχές, χαμόγελα κι αγάπη (που είναι και το σημαντικότερο) και κάθισαν περίπου μισή ώρα με τα παιδιά που δεν χόρταιναν να τους βλέπουν.

«Είναι χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ καθώς αυτά τα παιδιά δίνουν μεγάλη μάχη κι ελπίζω ότι τους προσφέραμε χαμόγελο. Οι μέρες είναι γιορτινές και για το λόγο αυτό εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους κι ελπίζω ο δύσκολος δρόμος των παιδιών να έχει ευτυχή κατάληξη» είπε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Διαμαντίδης ενώ ο Κώστας Τσαρτσαρής επεσήμανε: «Αυτά τα παιδιά δίνουν τη μεγαλύτερη μάχη απ' όλους. Είμαστε άνθρωποι εκτός από αθλητές και βρεθήκαμε κοντά τους για να δώσουμε χαμόγελο, πίστη και κουράσιο αλλά να πάρουμε κι εμείς δύναμη γιατί αυτά τα παιδιά έχουν περισσότερη δύναμη απ' όλους. Περνάνε δύσκολα αλλά υπάρχει αισιοδοξία»

Ο Διοικητής της μονάδας, κ.Μανόλης Παπασάββας τόνισε: «Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την επίσκεψη και τα δώρα, αλλά κυρίως για τη χαρά που έδωσε στα παιδιά»

Πηγή: www.theplayer.gr
http://theplayer.gr/index.php?ID=aqOgnr4M5gMUPXbc&Rec_ID=34049

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved