Master Chef: Πανικός στο Mega με το λάθος του Σκαρμούτσου
Media

Master Chef: Πανικός στο Mega με το λάθος του Σκαρμούτσου

Σάλο έχει προκαλέσει το ότι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έδειξε και στους δύο παίκτες του Master Chef την ίδια κάρτα και όχι μία για κάθε ένα από τα πιάτα τους!

Το απόλυτο μπέρδεμα έγινε στην τελευταία δοκιμασία του τελικού, όπου οι δύο παίκτες έφτιαξαν το ίδιο γλυκό. Ο Μιχάλης είχε το «πιάτο 1ο» και ο Άκης το «πιάτο 2ο».

Tην ώρα της βαθμολογίας -που κρίθηκε στον πόντο- ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έδειξε και στον Μιχάλη και στον Άκη την ίδια κάρτα, δηλαδή έδειξε στον Άκη την κάρτα για το πιάτο του Μιχάλη! Έτσι και οι δύο «μονομάχοι» πήραν 10αρι από τον κριτή.

Τι έγινε, όμως και δεν είδαμε κάρτα «πιάτο 2ο» με βαθμό, όπως κανονικά θα έπρεπε; Τα ερωτηματικά πολλά, αφού αν ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δεν έβαζε 10 στον Άκη, το παιχνίδι θα πήγαινε στην ισοπαλία (63 - 63) ή ο 26χρονος δεν θα κέρδιζε!

Μπερδεύτηκε ο κριτής και έβγαλε λάθος κάρτα ή κρύβεται κάτι άλλο πίσω από το λάθος του; Μήπως έγινε κάποιο λάθος και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έχασε την κάρτα που έγραφε «πιάτο 2ο»;

Το σούσουρο μεγαλώνει, καθώς ο τελικός μαγνητοσκοπήθηκε μία εβδομάδα πριν την προβολή του... Ουδείς πρόσεξε το λάθος με την κάρτα για να το διορθώσει ατάκα κι επί τόπου; Ούτε καν στο μοντάζ δεν το πρόσεξαν;

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μπέρδεψε απλώς τις κάρτες μιας και η βαθμολογία τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο πιάτο ήταν ακριβώς η ίδια.


Αυτή τη στιγμή στο Mega επικρατεί ένας πανικός αφού ούτε στο μοντάζ φαίνεται να παρατηρήθηκε το λάθος.


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved