Γνωστός ηθοποιός κλεισμένος στο σπίτι του
Showbiz

Γνωστός ηθοποιός κλεισμένος στο σπίτι του

Χτυπημένος από την ανεργία και από την έλλειψη ενδιαφερόντων ζει τον τελευταίο καιρό κλεισμένος στο σπίτι του γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός. Δεν έπεσε μόνο θύμα της οικονομικής κρίσης, αλλά και της ως τώρα αποχής του από το επάγγελμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να πέσει σε κατάθλιψη.

Ο ηθοποιός είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα με την υγεία του πριν από καιρό με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δουλειάς. Όταν χρειάστηκε να επιστρέψει, όμως, δεν υπήρχε κανείς να τον στηρίξει σε αυτή του την προσπάθεια. Αυτό που τον ενδιέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό του περιβάλλον, δεν ήταν να τον βοηθήσουν οικονομικά, μιας και ο ίδιος δεν ζητούσε ελεημοσύνη, αλλά να επανέλθει στον χώρο και να επιστέψει στο σανίδι ή στην τηλεόραση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ηθοποιός παράλληλα με την ατυχία του αυτή, χώρισε και με την αγαπημένη του, η οποία μέχρι τώρα ήταν το βασικό του στήριγμα.

Πριν από λίγες μέρες, μάλιστα, ο ηθοποιός που αγαπήθηκε και καθιερώθηκε κυρίως από την παρουσία του σε καθημερινό σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης έκανε γνωστό σε φίλους και συγγενείς ότι ετοιμάζεται να αναζητήσει την τύχη του στο εξωτερικό, όχι αποκλειστικά ως ηθοποιός. αλλά αν χρειαστεί ακόμη και ως σερβιτόρος.

Πηγή: www.newsbomb.gr

http://www.newsbomb.gr/gossip/story/gnwstos-hthopoios-kleismenos-sto-spiti-toy

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved