Τα καλύτερα ρούχα για το ρεβεγιόν!
G-Fashion

Τα καλύτερα ρούχα για το ρεβεγιόν!

Τις προάλλες στο Next Top Model , οι πολυαγαπημένες διαγωνιζόμενες ντύθηκαν τουαλέτες υψηλής ραπτικής (μόνες τους!) και έκαναν ρεβεγιόν (τον Οκτώβριο –γιατί κάπου τότε γυρίστηκε το επεισόδιο) στο GB Corner της Μεγάλης Βρετάνιας.


Και εκεί που θαύμαζα τις καλλονές και τα φουστάνια τους, δεν μπόρεσα να μην στενοχωρηθώ με τη σκέψη ότι όπου και να πάω, ότι και να κάνω αυτό το Ρεβεγιόν (όπως και πολλά άλλα στο παρελθόν) τέτοια τουαλέτα δεν πρόκειται να βρω την αφορμή για να φορέσω.



Επειδή όμως το να ονειροπολείς πάντα καλό είναι, μάζεψα αγαπημένες δημιουργίες διεθνών σχεδιαστών από τις πασαρέλες της Υψηλής Ραπτικής που έγιναν το καλοκαίρι στο Παρίσι και άρχισα να με φαντάζομαι μέσα στην κάθε μια τους. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, κάποιες αποτελούν το όνειρο κάθε γυναικάς (και αγοριού που παραστράτησε), ενώ άλλες θα τις φοβόταν και η Lady Gaga. Όλες τους όμως απαίτησαν τέτοια τεχνική και τέτοιο μεράκι που δεν μπορείς παρά να τις θαυμάσεις, έστω και από μακριά…


Αγαπημένη μου συλλογή της πρώτης κατηγορίας αυτή του οίκου Christian Dior. Είδαμε καπέλα από σελοφάν φτιαγμένα από το χέρι του Stephen Jones, με σκοπό να παραπέμπουν στο περιτύλιγμα των λουλουδιών που δημιούργησε ο John Galliano. Η πασαρέλα είδε μια παρέλαση από τουλίπες, ασφοδέλους και βιολέτες πλασμένα από τούλι, οργαντίνα και μοχέρ στα πιο ζωντανά χρώματα και εγώ για λίγο, πέθανα.


Στα ίδια κύματα φαντασίωσης και παραμυθιού κινήθηκε και ο Elie Saab, αντλώντας έμπνευση από το φοίνικα και την ικανότητα του μυθικού αυτού πλάσματος να ξαναγεννιέται μέσα από τις ίδιες του τις στάχτες. Κεντητές τουαλέτες σε έντονο κόκκινο ή γκρι, λωρίδες από σιφόν, δαντέλα και βελούδο και βαθιά ντεκολτέ στην πλάτη -τι να μη ζηλέψεις;


Στην αντίθετη όχθη, η συλλογή Armani Privé κινείται στα πολύ κλασσικά βήματα του παλιού Hollywood με ντραπέ μεταξωτά φορέματα, κοντά παντελόνια καμπάνα και σακάκια που μετατρεπόταν σε μαντήλια και κούμπωναν με καρφίτσες από ξύλο και κεχριμπάρι. Πολύ κλασσικό για τα γούστα σας; Που να δείτε αυτά που έρχονται!
Ο Jean Paul Gaultier για παράδειγμα κάνει ένα αναδρομικό ταξίδι στον κόσμο του και μας δίνει μια πανδαισία αποτελούμενη από τουρμπάνια, πίπες, διχτυωτά καλσόν με κεντήματα στο σχήμα του πύργου του Eifel και το σήμα κατατεθέν του, κωνικό σουτιέν. J’adore!


Σε πιο εφηβικούς αλλά όχι και πιο ήπιους τόνους κινήθηκαν οι Maria Grazia Chiuri και Pier Paolo Piccioli για τον οίκο Valentino, ονομάζοντας τη συλλογή τους ‘Η σκοτεινή πλευρά της πρώτης αγάπης’ και κλείνοντας τα μοντέλα τους σε κάπες με τη μορφή κλουβιού.


Σε μια συλλογή-ηχώ της χειμερινής και προάγγελο της resort του οίκου Chanel, ο θειος Karl εμπνέεται από τη ρώσικη στέπα και παρουσιάζει μια αμφιλεγόμενη συλλογή γεμάτη όγκο, αυτοκρατορικά διακοσμητικά στοιχειά σε χρυσό και λιοντάρια!


Τέλος, ο πολύ αγαπημένος οίκος του πολύ αγαπημένου Martin Margiela κάπου τα μπέρδεψε και αντί για ραπτική άκουσε φαίνεται δυτική και μας έφτιαξε κοστούμια για κάποια παλαιική ταινία του Will Smith ή video-clip της Madonna. Στον Margiela έχουν όμως αποδείξει πολλάκις ότι είναι μπροστά, και άρα θέλω να τους εμπιστεύομαι… λέτε;


Αυτά λοιπόν. Για φέτος με τις ισχνές μας αγελάδες, ας αρκεστούμε στο να συζητάμε και να φαντασιωνόμαστε τα παραπάνω. Τώρα, σε καμιά δεκαριά χρόνια που θα παρουσιάζω τα Όσκαρ… τα λέγαμε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved