Video: Λιάγκας - Σκορδά: «Είμαστε σοκαρισμένοι από τον εμπρησμό»
Showbiz

Video: Λιάγκας - Σκορδά: «Είμαστε σοκαρισμένοι από τον εμπρησμό»

Σοκαρισμένοι αλλά και ευτυχείς που δεν έπαθαν το παραμικρό δήλωσαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, μετά τον εμπρησμό του αυτοκινήτου τους τα ξημερώματα της Δευτέρας.

«Είμαστε λίγο σοκαρισμένοι αλλά προσπαθούμε να είμαστε ήρεμοι», είπε η ξανθιά παρουσιάστρια, προσθέτοντας πως είναι καλά στην υγεία τους.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε πως το ζευγάρι επιζητά την ηρεμία λόγω της εγκυμοσύνης της Φαίης. «Είναι κάτι πολύ άσχημο αυτό που συνέβη. Ευτυχώς, είμαστε πολύ καλά στην υγεία μας και αυτό είναι το σημαντικό», πρόσθεσε και εξέφρασε την ευχή να είναι ένα τυχαίο γεγονός.

Το ζευγάρι έζησε εφιαλτικές στιγμές όταν επέστρεψε από τις διακοπές του στο χωριό της Φαίης: το ασημί μάρκας Lexus τζιπ τους είχε καταστραφεί από φωτιά, ενώ ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του!

Αν και αρχικά κανείς από τους δύο δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει το γεγονός, η πληροφορία διέρρευσε μιας και ο Γιώργος Λιάγκας έκανε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Παλαιού Φαλήρου, καταθέτοντας μήνυση κατ’ αγνώστων.

Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το ανακριτικό της πυροσβεστικής, ενώ κάτω από το πολυτελές τζιπ βρέθηκε ένα μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό το οποίο και εξετάζεται. star



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved