Οι πολιτικοί στον εορτασμό των Θεοφανίων
G-Politics

Οι πολιτικοί στον εορτασμό των Θεοφανίων

Στο ακριτικό Διδυμότειχο θα μεταβεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, όπου θα γίνει η τελετή καθαγιασμού των υδάτων στον Άρδα ποταμό για τον εορτασμό των Θεοφανείων, στις 11:00 το πρωί.

Στην τελετή αγιασμού των υδάτων στη Μυτιλήνη θα παραβρεθεί ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Στην καθιερωμένη τελετή στον Πειραιά, την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας Γιάννης Διαμαντίδης.

Εκεί θα βρίσκονται και ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Β. Αποστολάτος, ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στέφανος Χρήστου, ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο βουλευτής της Β΄ Πειραιώς Γρηγόρης Νιώτης και ο βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νήσων Δημήτρης Καρύδης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας δεν αποδέχτηκε την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή, για λόγους αρχής, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του.

Στις 10:30 ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα παραστεί στην τελετή Αγιασμού που θα πραγματοποιηθεί στη Δεξαμενή στο Κολωνάκι. Στις 11:30 θα πάει στο Κολυμβητήριο του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης θα παραβρεθεί στην τελετή του αγιασμού των υδάτων στη Σαλαμίνα. πηγή:www.newsbomb.gr

http://www.newsbomb.gr/politikh/story/oi-politikoi-ston-eortasmo-twn-theofaniwn

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved