Δείτε ποια... αντιγράφει την Δέσποινα Βανδή!
G-Fashion

Δείτε ποια... αντιγράφει την Δέσποινα Βανδή!

Είναι γνωστό ότι η Δέσποινα Βανδή αφιερώνει όλο της τον ελεύθερο χρόνο στα παιδιά της Μελίνα και Γιώργο. Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» για μια ακόμη φορά την δημοφιλή τραγουδίστρια με την κόρη της Μελίνα σε απογευματινή έξοδο.



Λίγο προτού γίνει γνωστό ότι η Δέσποινα Βανδή εισήχθη στο Ιατρικό κέντρο Αθηνών με λοίμωξη του αναπνευστικού, οι φωτογράφοι την είχαν εντοπίσει στο εμπορικό κέντρο The Mall στο Μαρούσι. Εκεί, συνόδευσε την κόρη της Μελίνα, η οποία της είχε ζητήσει να παρακολουθήσει την νέα ταινία κινουμένων σχεδίων Εγώ ο Απαισιότατος.

«Η Δέσποινα χαμογελαστή χαιρετούσε τους μικρούς θαυμαστές που την αναγνώριζαν, ενώ πριν μπουν στην αίθουσα αγόρασε στην Μελίνα ποπ κορν και ζαχαρωτά», λέει θεατής της ίδιας ταινίας.

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε την μεγαλύτερη αίσθηση ήταν ότι μητέρα και κόρη ήταν ντυμένες σχεδόν πανομοιότυπα! Είναι γνωστό ότι το στιλ της Δέσποινας αποτελεί πρότυπο για πολλές νέες κοπέλες, πόσω μάλλον για την ίδια της την κόρη. Η Μελίνα, η οποία στις 8 Φεβρουαρίου κλείνει τα επτά της χρόνια, φοράει συχνά ρούχα της μαμάς της, ενώ έχει πει ότι της αρέσει να ντύνεται σαν εκείνη. Έτσι, στην βόλτα του στο σινεμά στις 29 Δεκεμβρίου στο Mall, μητέρα και κόρη φορούσαν μπότες Ugg, μακό μπλούζα και από πάνω, γούνινα γιλέκα!

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved