Video: Η έκπληξη του Χρήστου Φερεντίνου στον Σπύρο Χαριτάτο
Media

Video: Η έκπληξη του Χρήστου Φερεντίνου στον Σπύρο Χαριτάτο

Καλεσμένοι στο Deal ήταν ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος, ο οποίος σημειωτέον είχε την ημέρα των Θεοφανείων και τα γενέθλιά του.


Ενώ λοιπόν ξεκίνησε το παιχνίδι και αφού άνοιξε το πρώτο κουτί ο Χαριτάτος – μάλιστα τα πήγε και πολύ καλά πετώντας εκτός παιχνιδιού το μικρότερο ποσό του ενός ευρώ- ήρθε η σειρά του Καραμέρου να συνεχίσει.

Το κουτί που επέλεξε όμως ήταν το κουτί της έκπληξης και ο Φερεντίνος φώναξε «Έκπληξη κυρίες και κύριοι. Για να δούμε τι είναι αυτή η έκπληξη» και πήγε να επικοινωνήσει με τον «τραπεζίτη» του παιχνιδιού.

Εκείνη την ώρα εμφανίστηκε ένας νεαρός με την τούρτα και αμέσως αποκαλύφθηκε από τον παρουσιαστή ότι η έκπληξη είναι τα γενέθλια του Σπύρου Χαριτάτου.

Στην τούρτα βέβαια νούμερο δεν υπήρχε παρά μόνο ένα ερωτηματικό, οπότε ο Φερεντίνος ρώτησε τον Χαριτάτο πως νοιώθει που έφτασε σε αυτή την ηλικία, την ηλικία του ερωτηματικού.

«Δυνατός. Αρκετά δυνατός για να αντιμετωπίσω άλλα τόσα χρόνια μπροστά μου» ήταν η απάντηση του Χαριτάτου και μόλις ο παρουσιαστής του Deal του έδωσε την ατάκα για το 2011 ο εορτάζων πρόσθεσε: «Είναι μία χρονιά γεμάτη προκλήσεις, αλλά οι προκλήσεις σε ανανεώνουν. Γίνεσαι καλύτερος θες δεν θες. Ό, τι μας έρχεται είναι για καλό».

Και με αυτές τις ευχές, αλλά και με τα χειροκροτήματα των παικτών του x-factor, που ήταν όλοι στο πλατό συνεχίστηκε η εκπομπή με τον Χαριτάτο μεγαλύτερο κατά ένα χρόνο.

Δείτε το video:









©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved