“Πρωινός Καφές”...τέλος
Showbiz

“Πρωινός Καφές”...τέλος

Τουλάχιστον στην μορφή που τον γνωρίσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Και τι εννοούμε; Πολύ απλά ότι η εκπομπή που θα ξεκινήσει στις Αρχές του Σεπτέμβρη τις ώρες μεταξύ 10.00 έως 13.00 δε θα φέρει τον διακριτικό τίτλο “Πρωινός Καφές”.

Η αλήθεια και το άγχος της Μανωλίδου

Τι κι αν πριν λίγο καιρό “έπιαναν χώρο” σε εφημερίδες και περιοδικά ρεπορτάζ που αναφερόταν στην ικανοποίηση των ιθυνόντων του καναλιού απέναντι στο πρόσωπο της Ευγενίας Μανωλίδου για την ανάληψη της μακροβιότερης ψυχαγωγικής εκπομπής της ελληνικής Ιδιωτικής τηλεόρασης. Τι κι αν η ίδια με τρόπο φρόντισε να “μιλήσει” σε φίλους για την τιμή που της έκανε ο ΑΝΤ1. Φαίνεται ότι ο κ. Λεβέντης διέκρινε αδυναμίες και γι αυτό πρότεινε πριν μερικές μέρες στο δίδυμο Χαριτάτος-Καραμέρος να συνεχίσουν την εκπομπή και μαζί τους να ενταχθεί και η Ευγενία. Μάλιστα ακούγεται στους διαδρόμους του καναλιού πώς στην συνάντηση ειπώθηκε “Έχει η Ευγενία συμβόλαιο έναν ακόμη χρόνο με το κανάλι και είδαμε στην τελευταία έρευνα πώς είναι αναγνωρίσιμη και σε μεγαλύτερες ηλικίες”. Μέχρι και σήμερα τόσο ο Σπύρος Χαριτάτος όσο και ο Γιώργος Καραμέρος δεν έχουν απαντήσει, καθώς ο μεν πρώτος τρέχει την εκπομπή, ενώ ο δεύτερος απολαμβάνει τις διακοπές του στην Κυλλήνη.
Η ξαφνική στροφή του κ. Λεβέντη προς ένα πιο info-tainment πρόγραμμα, προκάλεσε την έντονη ανησυχία της Ευγενίας. Εκτιμάται δε από “μυημένους” στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ ότι τα τελευταία δημοσιεύματα που αφήνουν «σπόντες» για την φωνή της Ευγενίας και πόσο αρέσει στους υπευθύνους για τον «Πρωινό Καφέ» μόνο...τυχαία δεν είναι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved