Video: Παντρεύτηκε στα κρυφά η Δέσποινα Μοιραράκη!
Showbiz

Video: Παντρεύτηκε στα κρυφά η Δέσποινα Μοιραράκη!

Το δημαρχείο Γλυφάδας επέλεξαν η Δέσποινα Μοιραράκη και ο καλός της, Γιάννης Κοντούλης, για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου υπό άκρα μυστικότητα την ημέρα της ονομαστικής του εορτής!

Φορώντας λιλά φόρεμα, μαύρο γούνινο πανωφόρι, λυτά μαλλιά και λιτά βαμμένη, η νύφη κατέφτασε στο δημαρχείο όχι με ιπτάμενη μπουχάρα αλλά με αυτοκίνητο και συνοδευόμενη από τον γιό της.

Ο Γιάννης Κοντούλης, με «κλασσικό» κουστούμι, της έδωσε μια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα που την είχε φτιάξει ο γιός της και το ζευγάρι πάντρεψε ο δήμαρχος Γλυφάδας, παρουσία λιγοστών και καλών φίλων.

Μετά την τελετή, η νύφη φίλησε στο στόμα τον γαμπρό και, μαζί με τους καλεσμένους, κατευθύνθηκαν προς το σπίτι τους για το γλέντι.

«Ο άνδρας θέλησε να μου κάνει έκπληξη να τελέσουμε τον πολιτικό μας γάμο την ημέρα της γιορτής του. Δεν περίμενα στη ζωή μου ότι θα παντρευόμουνα. Είμαι πολύ συγκινημένη», δήλωσε η νύφη με δάκρυα στα μάτια, αποκλειστικά στην κάμερα του Star, προσθέτοντας πως θα γίνει και θρησκευτικός γάμος.

Το ζευγάρι είναι μαζί 3 χρόνια, ενώ η Δέσποινα Μοιραράκη έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της ότι ο Γιάννης Κοντούλης είναι ο άνθρωπος που της άλλαξε την ζωή.

Πηγή: star


Δείτε το video:




©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved