Νάντια Μπουλέ: «Δεν αισθάνομαι αδικημένη γιατί έχω γνώση του χώρου που κινούμαι»
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: «Δεν αισθάνομαι αδικημένη γιατί έχω γνώση του χώρου που κινούμαι»

Η Νάντια Μπουλέ μιλάει για το «Top Chef»,αν είναι ευχαριστημένη με την πορεία της εκπομπής, για την σύγκριση από τα ΜΜΕ με το «Master chef» αλλά και της ίδιας με την Ευγενία Μανωλίδου καθώς εξομολογείται το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

 

 


Αν η εκπομπή προβαλλόταν καθημερινά, πιστεύεις θα τα είχε πάει καλύτερα στα νούμερα τηλεθέασης;
«Δεν μπορώ να το γνωρίζω. Η εκπομπή είχε προγραμματιστεί εξαρχής να προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα, όπως άλλωστε είναι και το νέο format.Σίγουρα η καθημερινή προβολή, για οποιοδήποτε πρόγραμμα, δημιουργεί μια σχέση συνήθειας με τους τηλεθεατές».
Κάτι η σύγκριση με του «Top Chef» με το «Master chef» και η σύγκρισή σου από τα ΜΜΕ με την Ευγενία Μανωλίδου και επίσης η συνεχής αναφορά στα προσωπικά σου πιστεύεις ότι «υποτιμούν» τη δουλειά σου;
«Το κομμάτι στης σύγκρισης των εκπομπών ήταν αναμενόμενο. Όμως έτσι όπως λειτουργούν τα ΜΜΕ σήμερα η σύγκριση επεκτάθηκε και στα πρόσωπα. Όσο αφορά την ενασχόληση των ΜΜΕ με όλα τα υπόλοιπα πέρα από τα επαγγελματικά μου, δεν αισθάνομαι αδικημένη γιατί έχω γνώση του χώρου που κινούμαι. Δεν είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που της συμβαίνει κάτι ανάλογο».
Ποιο θα ήθελες να είναι το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα στην τηλεόραση;
«Θα ήθελα να είναι “Top Chef 2”.Δεν έχει υπάρξει κάποια σχετική συζήτηση με το κανάλι. Το λέω γιατί είμαι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα, χαρούμενη που συμμετέχω σε αυτό το project και στο λέω για να καταλάβεις πόσο χάρηκα που ήμουν μέρος της παραγωγής αυτής».

πηγή:Τηλεκοντρόλ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved