Ρούλα Σταματοπούλου: Η make up artist των επωνύμων
Showbiz

Ρούλα Σταματοπούλου: Η make up artist των επωνύμων

Θεωρείται μία από τις καλύτερες make up artist, αφού από τα χέρια της έχουν περάσει πολλοί (αν όχι οι περισσότεροι) επώνυμοι. Με την εμφάνισή της η Ρούλα Σταματοπούλου θα μπορούσε άνετα να κάνει καριέρα στο modelling, όμως εκείνη επέλεξε να μείνει στα παρασκήνια και να φροντίζει για την εντυπωσιακή εμφάνιση των celebrities.

Εχει πτυχίο αισθητικής και εξειδίκευση στο επαγγελματικό και θεατρικό μακιγιάζ. Το διάστημα 2008 - 2009 υπήρξε national make up artist της Bobbi Βrown στην Ελλάδα, ενώ τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια ασχολείται με το επαγγελματικό μακιγιάζ σε φωτογραφήσεις μόδας σε περιοδικά, fashion shows, διαφημιστικά σποτ και καμπάνιες.

"Με την Πέγκυ Ζήνα συνεργάζομαι εδώ και δέκα χρόνια. Σε όλη την καριέρα της σχεδόν είμαι δίπλα της. Η σχέση μας πια δεν είναι μόνον επαγγελματική αλλά και φιλική, με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας. Κατά τη γνώμη μου, έχει φτάσει με την αξία της στην κορυφή. Της ταιριάζουν οι γήινες αποχρώσεις σε γκρι και καφέ και παστέλ χρώμα στα χείλια.
Με τη Ναταλία Γερμανού συνεργάζομαι αρκετά χρόνια, αλλά σε μόνιμη βάση εδώ και έναν χρόνο. Εχει γλυκό χαρακτήρα και πολύ χιούμορ. Της ταιριάζει πολύ η τηλεόραση και δίκαια έχει πρωταγωνιστικό ρόλο εδώ και χρόνια. Της ταιριάζουν πολύ τα σπαστά (επιμελώς ατημέλητα) μαλλιά. Επίσης, της πηγαίνει το έντονο βάψιμο στα μάτια (smoky eyes).
Με τη Σίσσυ Χρηστίδου συνεργάζομαι έναν χρόνο. Την εκτιμώ γιατί ισορροπεί με επιτυχία ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Είναι από τα πιο όμορφα πρόσωπα στην ελληνική τηλεόραση και είναι μεγάλη μου χαρά να δημιουργώ επάνω της. Το αγαπημένο μου στιλ είναι τα κυματιστά μαλλιά με κόκκινο κραγιόν και eye liner" δήλωσε για τις πρόσφατες συνεργασίες της η Ρούλα Σταματοπούλου. πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved