Ι. Βαρβιτσιώτης: Αμφισβητεί την ηγετική ομάδα της ΝΔ
G-Politics

Ι. Βαρβιτσιώτης: Αμφισβητεί την ηγετική ομάδα της ΝΔ

Προβληματισμό προκαλεί στη Ρηγίλλης η παρέμβαση του πρώην Υπουργού της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Βαρβιτσιώτη στον Real fm, στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.


Ο κ. Βαρβιτσιώτης μεταξύ άλλων τόνισε: «Δεν κατάλαβα κανέναν ανασχηματισμό. Κατάλαβα ένα χύμα πράγμα που επί εβδομάδες διαφημιζόταν. Είναι δυνατόν να έχουμε τόσες γραμματείες και τόσους τομεάρχες; Πως θα συντονιστεί αυτό το πράγμα» διερωτήθηκε ο κ. Βαρβιτσιώτης.
Παράλληλα, ο πρώην Υπουργός τάχθηκε υπέρ της στρατηγικής του μεσαίου χώρου, καθώς τον χαρακτήρισε ως πηγή αντλήσεως δυνάμεων.
Αναφερόμενος στην πολυδιάσπαση της Νέας Δημοκρατίας εκτίμησε ότι δεν υπάρχει ευρύ λαϊκό έρεισμα από τα δυο κόμματα ΛΑΟΣ και Δημοκρατική Συμμαχία, προτρέποντας τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να προχωρήσει σε γενναία ανοίγματα προκειμένου το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επανέλθει και πάλι στην εξουσία.
Πάντως, κύκλοι της Ρηγίλλης αναρωτήθηκαν πως είναι δυνατόν να τα λέει αυτά ο πρώην υπουργός, όταν σε αυτό το σχήμα μετέχει και ο γιος του, Βουλευτής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.


Πηγή: newsbomb
http://www.newsbomb.gr/politikh/story/amfisbhtei-th-nd-io-barbitsivthw

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved