Γκαλένα Βελίκοβα: Έκλεισε με το «Dancing 2»!
Showbiz

Γκαλένα Βελίκοβα: Έκλεισε με το «Dancing 2»!

«Έκλεισα με το Dancing, το ίδιο και ο Λάτσιος». Αυτό επιβεβαίωσε σήμερα η Γκαλένα Βελίκοβα, στην εκπομπή«10 με 1 μαζί».

Η μελαχρινή κριτής, θα συμμετέχει για δεύτερη φορά στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, ενώ ο Σπύρος Χαριτάτος που θα είναι ένας από τους διαγωνιζόμενους του ριάλιτι, αποκάλυψε ότι ο διευθυντής του -Γιάννης Λάτσιος-, θα είναι «σκληρός» μαζί του: «Θα είναι άμεμπτος. Μου είπε ότι “ό,τι έχω να σου πω, θα στο πω στον αέρα”. Ξέχνα φιλιές κ.τ.λ».


Η Γκαλένα Βελίκοβα, σχολίασε και τα ονόματα που πέφτουν στο τραπέζι ως πιθανοί διαγωνιζόμενοι του «Dancing With the Stars». Μερικά από αυτά, είναι της Σοφίας Αλιμπέρτη, του Παναγιώτη Ψωμιάδη, αλλά και του Ανδρέα Φουστάνου, για τους οποίους είχε και από μια καλή κουβέντα: «Η Σοφία Αλιμπέρτη και πολύ ωραίο κορμί έχει, και πολύ όμορφη γυναίκα είναι, και πολύ έντονο ταπεραμέντο διαθέτει. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, εκτός από το επάγγελμα του, πιστεύω ότι έχει πολύ καλή τεχνική, είναι καλλιτεχνική φύση, εκδηλώνεται πολύ συχνά και πιστεύω θα τα πάει πολύ καλά. Ο Zoro, βγαίνει σε Paso Doble, οπότε έχει και τη στολή έτοιμη. Ο Ανδρέας Φουστάνος, μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις ενός τέτοιου show. Πρέπει να έχει λίγο χρόνο, να αγαπάει και τη μουσική κατά κάποιο τρόπο, στην πορεία, θα μάθει και χορό».


Εκτός από τα τρία παραπάνω ονόματα, ακούστηκαν και αυτά της Χριστίνας Κολέτσα, της Όλγας Φαρμάκη, του Γιώργη Λαμπαθάκη, του Αλέξανδρου Παρθένη, του Χάρη Χριστόπουλου αλλά και της Άννας Πρέλιεβιτς, για την οποία ο Σπύρος Χαριτάτος είπε ότι «δεν έχει δεχθεί ακόμα επίσημη πρόταση, αλλά βρίσκεται μέσα στο σχεδιασμό της παραγωγής».


«Γνωρίζω σίγουρα δυο γυναίκες που θα χορέψουν στους ρυθμούς του «Dancing» είπε ο Σπύρος Χαριτάτος: «Η μία είναι τηλεοπτικό πρόσωπο, έχει συμμετάσχει σε εκπομπές είτε έχει κάνει μικρή παρουσίαση, και η άλλη είναι μαμά έχει περάσει από την ΤV ως celebrity τύπος. Έχει φιλοξενηθεί η φυσιογνωμία της στα περιοδικά, αν ανοίξεις τα περιοδικά θα την βρεις», χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved