Ποια celebrity ανέβασε αυτή την αποκαλυπτική φωτογραφία στο twitter της;
G-Sexy

Ποια celebrity ανέβασε αυτή την αποκαλυπτική φωτογραφία στο twitter της;

Φωτογραφία της με άκρως αποκαλυπτικό μαγιό «ανέβασε» η πασίγνωστη κυρία της showbiz στο twitter. Η 30χρονη που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από reality, όχι μόνο έβγαλε τον εαυτό της σε sexy πόζα, αλλά τη δημοσιοποίησε και στους χιλιάδες θαυμαστές της που την «ακολουθούν» στη δημοφιλή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.


Φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι του οποίο το πάνω με το κάτω μέρος ενώνεται με κορδονάκια έβγαλε όλες τις καμπύλες της στη φόρα. Με τα χείλη ζουμερά από το κατακόκκινο lip gloss, και με ένα ασημένιο κολιέ σε σχήμα καρδιάς στο λαιμό, η Kim Kardashian αναρωτιέται σε υποσημείωση της φωτογραφίας: «Μήπως είναι πολύ σέξι για να την “τουιτάρω”;».

Η πρόκειται περί ρητορικής ερώτησης του τύπου «ναι, ξέρω ότι είμαι sexy αλλά θέλω να το ακούω κιόλας», ή την Kim την έπιασαν και πάλι οι ανασφάλειες της, τις οποίες ουκ ολίγες φορές έχει παραδεχτεί στο παρελθόν, λέγοντας ότι αμφιβάλλει για την γοητεία της καθώς δεν θεωρεί τον εαυτό της και τόσο hot: «Είμαι πολύ ανασφαλής και πολλές φορές δεν μου αρέσει ο εαυτός μου» έχει πει.

Η φωτογραφία πάντως, άλλα «λέει»…! Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved