Ερωτοχτυπημένος με την Ζέτα
Showbiz

Ερωτοχτυπημένος με την Ζέτα

Ερωτευμένος με την Ζέτα Μακρυπούλια είναι γνωστός καλλιτέχνης που εδώ και καιρό δεν κρύβει τα συναισθήματά του για εκείνη όταν βρίσκεται ανάμεσα σε φίλους και γνωστούς.


Στο παρελθόν ήταν ζευγάρι αλλά όταν εκείνη άρχισε να γίνεται γνωστή και περιζήτητη άρχισαν και τα προβλήματα ανάμεσά τους ώσπου το γυαλί ράγισε. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα που οι φήμες θέλουν την Ζέτα να έχει σχέση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη εκείνος βαδίζει μεγάλο «γολγοθά», αφού ακόμη δεν κατάφερε να την ξεπεράσει.
Κατά τη διάρκεια μάλιστα της σχέσης της και με τον Αντώνη Ρέμο είχε ταλαιπωρηθεί τόσο ψυχολογικά και οι φίλοι του προσπαθούσαν να μην αναφέρουν το όνομά της σε καμία απολύτως συζήτηση. Ο ίδιος φέρεται μάλιστα να έχει εκμυστηρευτεί στο στενό του περιβάλλον του την αγωνία του για τις επιλογές της πρώην αγαπημένης του , μιας και πάντα θεωρούσε ότι η Ζέτα ποτέ δεν ήταν ικανοποιημένη πλήρως με αυτόν που είχε δίπλα της.
Ο ερωτευμένος καλλιτέχνης που δεν ξεπέρασε ποτέ την εντυπωσιακή Ζέτα περνάει ακόμη δύσκολες στιγμές μακριά της ενώ πάντα παρακολουθεί διακριτικά την πορεία της και την εξέλιξη της ζωής της.
Η ίδια η Ζέτα μάλιστα που ενοχλείται κάθε φορά που ακούει κάποιος να της μιλά για εκείνη τη σχέση αποφεύγει οτιδήποτε της θυμίζει το παρελθόν με τον συγκεκριμένο άνδρα, τον οποίο έχει διαγράψει οριστικά από τη ζωή της.
Πηγή: newsbomb
http://www.newsbomb.gr/gossip/story/erwtochtyphmenos-me-thn-zeta

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved