Το παρασκήνιο του μεγάλου τελικού του Just the 2 of us...
Media

Το παρασκήνιο του μεγάλου τελικού του Just the 2 of us...

Ένα απίστευτο πάρτι στήνεται στη σκηνή του «Just the 2 of us». Το Mega έβαλε ένα μεγάλο στοίχημα και θέλει να το κερδίσει στο τελευταίο live της Κυριακής. Μετά από έντεκα εβδομάδες γεμάτες μουσική, χορό, ανατροπές, ξεχωριστές εμφανίσεις, γέλιο και συγκίνηση, θέλει να μας χαρίσει μια βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη.

Η «Espresso» έψαξε, έμαθε και σας αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο του τελικού! Το Bollywood μεταφέρεται στη σκηνή του «Just» για να μας καταπλήξει. Η αύρα των Ινδών στο πλατό του φιλανθρωπικού παιχνιδιού μεταφέρεται και σε όλη την αίθουσα και αμέσως μετά ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Δούκισσα Νομικού, αλλά και τα ζευγάρια θα κάνουν μια μεγαλοπρεπή είσοδο χαρίζοντάς μας το πρώτο τραγούδι της βραδιάς με τίτλο «Jai Ho»! Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι αυτή τη στιγμή, μοναδικές απουσίες από τη βραδιά θα είναι ο Κώστας Καραφώτης και η Μαρία Κορινθίου, οι οποίοι επικαλούνται προσωπικούς λόγους. Ωστόσο, ο Νίκος Μίχας προσπαθεί να πάρει άδεια αφού, ως γνωστόν, αυτήν την περίοδο υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

Την ξεχωριστή αυτή βραδιά δεν θα μείνει κανείς στη θέση του και όλοι θα έχουν κύριο ρόλο. Ο Στέφανος Κορκολής και ο Κώστας Τουρνάς αφήνουν τη θέση τους στην κριτική επιτροπή και τραγουδούν γνωστές επιτυχίες τους μαζί με τα ζευγάρια που έχουν αποχωρήσει. Η αυλαία του «Just» θα είναι μοναδική. Εδώ και μία εβδομάδα, τα δύο ζευγάρια του τελικού έχουν... λιώσει στις πρόβες. Εχει χυθεί πολύς ιδρώτας και έχουν τραγουδήσει τόσο, ώστε θα πρέπει να κάνουν αφωνία για πάνω από ένα μήνα!

Μαζί με τους φιναλίστ Παναγιώτη Πετράκη - Ελένη Φουρέιρα και Χρήστο Χολίδη - Μαρία Μπεκατώρου, στην περιπέτεια των πολύωρων προβών έχει μπει και το κοινό. Αρκετοί από τους τυχερούς που θα παρακολουθήσουν τον τελικό έχουν... εκπαιδευτεεί ώστε να συμμετάσχουν και αυτοί ενεργά στο πάρτι!

Τα τραγούδια
Στον τελικό του «Just» τα δύο ζευγάρια παρουσιάζουν τρία τραγούδια που έχει επιλέξει η παραγωγή. Στον πρώτο γύρο θα πουν ένα τραγούδι με ξένους στίχους, στον δεύτερο γύρο ένα ελληνικό τραγούδι, ενώ στον τρίτο γύρο θα... μονομαχήσουν σε ένα κοινό τραγούδι. Αφού το διαγωνιστικό μέρος του show τελειώσει, τα δύο ζευγάρια θα ενώσουν δυνάμεις και θα τραγουδήσουν μαζί στη σκηνή. Η «Espresso» έμαθε όλα τα τραγούδια και σας τα αποκαλύπτει! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Μαρία Μπεκατώρου και ο Χρήστος Χολίδης καλούνται να ερμηνεύσουν Elton John και «Don't Go Breaking My Heart». Το ελληνικό τραγούδι που τους δόθηκε από την παραγωγή είναι το «Δεν μετανιώνω που αγάπησα εσένα μόνο» που έχουν ερμηνεύσει οι Μανώλης Λιδάκης και Σοφία Βόσσου.

Ο Παναγιώτης Πετράκης και η Ελένη Φουρέιρα θα πορευτούν και σε λαϊκά, αλλά και σε ροκ μονοπάτια. Το πρώτο τραγούδι είναι το «Ελα να με τελειώσεις» του Αντώνη Ρέμου, ενώ το δεύτερο είναι το «It's My Life» των Bon Jovi. Η πραγματική μονομαχία θα δοθεί όμως με το ίδιο... όπλο. Και αυτό δεν είναι άλλο από το τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Εμείς οι δυο σαν ένα». Τα δύο ζευγάρια θα διαγωνιστούν προσπαθώντας να το εκτελέσουν καλύτερα και να πείσουν την κριτική επιτροπή να τους δώσει την υψηλότερη βαθμολογία! Από τις πιο ωραίες στιγμές θα είναι όταν τα δύο ζευγάρια του τελικού θα τραγουδήσουν μαζί. Με το «Σε ευχαριστώ για όσα μου έχεις χαρίσει» οι Μαρία, Ελένη, Χρήστος και Παναγιώτης θα ευχαριστήσουν όλο τον κόσμο που τόσο καιρό στάθηκε δίπλα τους.


Πήραν φωτιά τα τηλέφωνα για την ψηφοφορία
«Φωτιά» έχουν πάρει τα τηλέφωνα για το «Just» καθώς η συμμετοχή του κόσμου στην ψηφοφορία έχει ξεπεράσει καθε προσδοκία. Οι τηλεθεατές ψηφίζουν φανατικά και κατά χιλιάδες το αγαπημένο τους ζευγάρι και όπως μαθαίνουμε, η μάχη είναι ιδιαίτερα σκληρή. Η διαδικασία ξεκίνησε μετά το προηγούμενο live, ενώ το αποτέλεσμα με τους νικητές θα ανακοινωθεί μία ώρα μετά την τελευταία τους performance. Στην προηγούμενη αναμέτρηση το προβάδισμα είχαν ο Παναγιώτης Πετράκης και η Ελένη Φουρέιρα που προηγούνταν των Χρήστου Χολίδη και Μαρίας Μπεκατώρου κατά 10.000 ψήφους.

Ομως όλα είναι πιθανά καθώς η τσαχπίνα Μαρία έχει λαϊκό έρεισμα. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, αρκετοί από τους συμμετέχοντες έχουν δώσει ραντεβού μετά τη λήξη του live στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Χολίδης. Τη Δευτέρα το πρωί όμως το ζευγάρι των νικητών μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη θα επισκεφτεί το «Πρωινό mou». Οι δεύτεροι φιναλίστ θα συναντήσουν τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα την επόμενη μέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved