«Σεμνά και ταπεινά» στη Θεσσαλονίκη ο Καραμανλής
G-Politics

«Σεμνά και ταπεινά» στη Θεσσαλονίκη ο Καραμανλής

Με πτήση της γραμμής, μαζί με τη σύζυγό του Νατάσσα και χωρίς τα δίδυμα, επέλεξε ο τέως πρωθυπουργός να μεταβεί απόψε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παραστεί στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του θείου του, Κωνσταντίνου Καραμανλή, αύριο το μεσημέρι.


Ο Κώστας Καραμανλής προτίμησε να ταξιδέψει ιδιωτικώς και όχι με το ειδικά ναυλωμένο τσάρτερ από το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Mε το μισθωμένο Airbus, για το οποίο μάλιστα χρειάστηκε να εκταμιευθούν από το ταμείο του ιδρύματος 30.000€, θα ταξιδέψουν ωστόσο αυθημερόν 180 στελέχη της Ν.Δ., μεταξύ των οποίων και στενοί πολιτικοί φίλοι του Κώστα Καραμανλή.
Ο τέως πρωθυπουργός, αποφάσισε να φύγει νωρίτερα για τη συμπρωτεύουσα καθώς αποφεύγει τα «ταξίδια αστραπή» αλλά και γιατί επιθυμούσε να μείνει λίγες ώρες παραπάνω στην εκλογική του περιφέρεια όπου θα διαμείνει στο διαμέρισμα που διατηρεί κοντά στο «Macedonia Palace».
Κατά την αυριανή εκδήλωση δεν αναμένεται να μιλήσει για τον «Εθνάρχη» θείο του ενώ σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός του δεν έχει προγραμματίσει , μέχρι στιγμής, κάποια συνάντηση με Θεσσαλονικείς υποστηρικτές του.

Πηγή: newsbomb
http://www.newsbomb.gr/politikh/story/semna-kai-tapeina-sth-thessalonikh-o-karamanlhs

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved