Συνάντηση τέως και νυν υπό το βλέμμα του «Εθνάρχη»
Inside Stories

Συνάντηση τέως και νυν υπό το βλέμμα του «Εθνάρχη»

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει σήμερα –ανήμερα της ονομαστικής του εορτής- ο αρχηγός της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να παραβρεθεί στην τελετή των αποκαλυπτηρίων του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, που θα γίνει στις 13:00.


Το «παρών» στην εκδήλωση θα δώσουν πολυάριθμα στελέχη της κεντροδεξιάς. Τα βλέμματα όμως αναμένεται να κλέψει η ταυτόχρονη παρουσία του Αντώνη Σαμαρά και του προκατόχου του Κώστα Καραμανλή.


Θα είναι η πρώτη συνάντησή τους μετά τις αλλαγές προσώπων στη ΝΔ που άφησαν έξω πολλούς στενούς συνεργάτες του τέως πρωθυπουργού.

Προσκλήσεις στην πολιτική ηγεσία της χώρας έχει αποστείλει ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρης, ο οποίος έχει την συνολική ευθύνη της σημερινής εκδήλωσης.

Στα αποκαλυπτήρια του μαρμάρινου αγάλματος αναμένεται να παραβρεθούν -μεταξύ άλλων- ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής Βαγγέλης Μειμαράκης, ο πρόεδρος του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής Πέτρος Μολυβιάτης και ο αντιπρόεδρός του, Αχιλλέας Καραμανλής, ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος καθώς και ο μητροπολίτης Άνθιμος. Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος. www.newsbomb.gr

http://www.newsbomb.gr/politikh/story/synanthsh-tews-kai-nyn-ypo-to-blemma-toy-ethnarchh

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved