Σε γνωστή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε το χωρισμό του ο Αρναούτογλου
Showbiz

Σε γνωστή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε το χωρισμό του ο Αρναούτογλου

Παραμονές Χριστουγέννων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου χωρίζει με την Νάντια Μπουλέ. Μετά από μεγάλες προσπάθειες και των δύο να βάλουν νερό στο κρασί τους τελικά δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί και που τους απομάκρυναν όλο και πιο πολύ μέρα με τη μέρα.


Περίπου δύο βδομάδες μετά ο Γρηγόρης παραδέχτηκε το χωρισμό τους αλλά ποτέ δεν μίλησε για τους πραγματικούς λόγους που τους έφτασαν στο χωρισμό.
Σύμφωνα όμως με πληροφορίες φαίνεται να ήταν ενοχλημένος από την συμπεριφορά της Νάντιας Μπουλέ η οποία δεν ήταν και τόσο ειλικρινής απέναντί του. Ο Γρηγόρης ως παραδοσιακός άντρας πίεζε την Νάντια ζητώντας της, περισσότερες εξηγήσεις για όλα όσα δε μπορούσε ο ίδιος να κατανοήσει από τη συμπεριφορά της που τον τελευταίο καιρό ήταν περίεργη. .Η Νάντια όμως έχοντας ταλαιπωρηθεί με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής που έκανε, της έφταιγαν ακόμη και "τα ρούχα της" με αποτέλεσμα ,να ξεσπάει στον Γρηγόρη και τις περισσότερες φορές να μην θέλει να βγαίνει μαζί του επικαλούμενη διάφορες δικαιολογίες.
Εκείνη ακριβώς την περίοδο ο Γρηγόρης άρχισε να βγαίνει περισσότερο από πριν με την παρέα Κανάκη προσπαθώντας να ξεπεράσει το πρόβλημά του με την Μπουλέ. Δε δίστασε μάλιστα λίγο πριν φύγει για τη Θεσσαλονίκη για να περάσει τα Χριστούγεννα να εξομολογηθεί σε γνωστή παρουσιάστρια που συνάντησε τυχαία ,το πόσο απογοητευμένος είναι από τις ανθρώπινες σχέσεις και το πόσο ανάγκη έχει από ένα καλό κορίτσι που να δείχνει κατανόηση, να είναι στοργική μαζί του και να μην κοιτάει μόνο τον εαυτό της. Ο θεσσαλονικιός παρουσιαστής έμοιαζε μάλιστα πολύ απογοητευμένος και λυπημένος για τον χωρισμό του με την ξανθιά παρουσιάστρια αλλά δεν είχε καμία πρόθεση να μιλήσει δημόσια για αυτό τουλάχιστον εκείνο το διάστημα.
Ο Γρηγόρης μάλιστα φαινόταν αποφασισμένος να διασκεδάσει τα Χριστούγεννα με τους φίλους του στη Θεσσαλονίκη χωρίς να σκέφτεται να επανασυνδέσει τη σχέση του με την πρώην αγαπημένη του .

www.newsbomb.gr
http://www.newsbomb.gr/gossip/story/se-gnwsth-paroysiastria-exomologhthhke-ton-chwrismo-toy-o-arnaoytogloy

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved