Next Top Model: Στο Παρίσι για να γνωρίσουν τον Γκωτιέ
Media

Next Top Model: Στο Παρίσι για να γνωρίσουν τον Γκωτιέ

 Ευαγγελία, Έλενα, Ιωάννα Σιντορέλλα, Τζέσικα και Τζώρτζια, στην τελική ευθεία για τον τελικό! Η εβδομάδα ξεκινά με casting σε περιοδικό.

Δυο κορίτσια καταφέρνουν να κερδίσουν τη συμμετοχή τους στην καμπάνια – εκστρατεία κατά του AIDS που διοργανώνει και φέτος το περιοδικό. Στη συνέχεια τα κορίτσια “στήνουν” τη δική τους καμπάνια για γνωστή μάρκα τσαγιού. Οι δύο νικήτριες κερδίζουν τη συμμετοχή τους στην επόμενη καμπάνια της συγκεκριμένης εταιρίας στην Ελλάδα! Η Κατερίνα Γκαγκάκη επισκέπτεται τις υποψήφιες Next Top Models και τους κάνει ιδιαίτερα μαθήματα επικοινωνίας! Επιπλέον, τις υποβάλλει σε μια συνέντευξη – δοκιμασία, ενώ απαντά και οι ίδια στις δύσκολες ερωτήσεις τους… Η δοκιμασία συνεχίζεται ευχάριστα με μια νυχτερινή έξοδο. Πριν μπουν στο club τα κορίτσια πρέπει να ποζάρουν στο…
κόκκινο χαλί και να περάσουν από την… ανάκριση της Μαίρης Συνατσάκη. Μετά από ένα surprise party για τα γενέθλια της Τζώρτζια, έρχεται η ώρα για τη φωτογράφιση της εβδομάδας με concept «κούκλες βιτρίνας»! Το κορίτσια ποζάρουν στις βιτρίνες γνωστού καταστήματος μπροστά σε κόσμο! Tέλος, πριν ξεκινήσει η αξιολόγηση, τα κορίτσια καλούνται να κάνουν πασαρέλα μπροστά στους κριτές με τα μάτια δεμένα! Κάτι που συνηθίζει να ζητάει από τα μοντέλα του και ο γκουρού της μόδας Jean Paul Gaultier, τον οποίο θα συναντήσουν οι φιναλίστ σύντομα στο Παρίσι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved