Η αδελφή του Μιχάλη Χατζηγιάννη και η... Ζέτα
Showbiz

Η αδελφή του Μιχάλη Χατζηγιάννη και η... Ζέτα

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει τεράστια αδυναμία στην αδερφή του, Μελίνα.

Μπορεί εκείνη να είναι μεγαλύτερη όμως ο τραγουδιστής την προσέχει και την αγαπά και τη λατρεύει. Η Μελίνα ήταν ο πρώτος άνθρωπος που γνώρισε στη Ζέτα Μακρυπούλια, αφού για τον Μιχάλη η γνώμη της μετράει όσο κανενός άλλου. Οι δυο τους έχουν γίνει κολλητές, μιλώντας καθημερινά με τις ώρες στο τηλέφωνο.

Η Μελίνα Χατζηγιάννη είναι ιδιαίτερη δημοφιλής στο νησί της Αφροδίτης, όχι μόνο λόγω του αδελφού της, αλλά λόγω των προσωπικών της δραστηριοτήτων. Άτυπα εκείνη εκτελεί ακόμα και χρέη μάνατζερ του δημοφιλούς τραγουδιστή. Οργανώνει τις συναυλίες του και τον συμβουλεύει πώς να αποφεύγει κακοτοπιές. Οταν ο Μιχάλης βρεθεί στην Κύπρο, είναι η καλύτερή του να πηγαίνει μαζί της βόλτες, όπως όταν ήταν παιδιά.

Η Μελίνα Χατζηγιάννη ξεκίνησε με σπουδές στην υποκριτική και διέπρεψε σε παραστάσεις στην Κύπρο, αλλά αργότερα εγκατέλειψε το θέατρο για να ασχοληθεί με την άλλη μεγάλη της αγάπη, την εκπαίδευση. Την κέρδισε η φιλολογία. Εγινε δασκάλα σε Δημοτικό Σχολείο της Λευκωσίας.

Η Μελίνα χάρηκε πολύ όταν γνώρισε τη σύντροφο του αδελφού της, τη Ζέτα Μακρυπούλια. Ηταν αμοιβαίο συναίσθημα που εξελίχθηκε σε στενή φιλία. Ζέτα και Μελίνα μιλούν ατελείωτες ώρες στο τηλέφωνο, γιατί εκτός από τον Μιχάλη τούς συνδέει και η υποκριτική.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved