Η άγνωστη σύντροφος του Τοπαλίδη
G-Sports

Η άγνωστη σύντροφος του Τοπαλίδη

Εννιά χρόνια στο πλευρό του Οτο Ρεχάγκελ έμεινε ο Γιάννης Τοπαλίδης και όλο αυτό το διάστημα κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή. Εκείνο που τον ενδιέφερε ήταν αποκλειστικά η πορεία της εθνικής ομάδας και αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά σε αυτήν αποφεύγοντας να βγάλει προς τα έξω την προσωπική του ζωή.

Είναι η μοναδική φορά που ο Τοπαλίδης δεν έχει τον Ρεχάγκελ δίπλα του, αλλά την αγαπημένη του! Το όνομα της είναι Σοφία και βρίσκεται στο πλευρό του Τοπαλίδη εδώ και περίπου επτά χρόνια. Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και στέκεται με μεγάλη διακριτικότητα στο πλευρό του πρώην βοηθού προπονητή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Πλέον το ζευγάρι δεν έχει τίποτα να κρύψει και πραγματοποιεί συχνά δημόσιες εμφανίσεις, καθώς το επιτρέπει το γεγονός ότι ο Τοπαλίδης δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις από το περασμένο καλοκαίρι, οπότε έλυσε τη συνεργασία του με την Εθνική ομάδα.

Ο «Τοπ», όπως τον αποκαλούσαν οι διεθνείς παίκτες, έχει βρει στο πρόσωπο της Σοφίας μια γυναίκα που κατανοεί πόσο απαιτητικό είναι το επάγγελμά του. Ειδικά όταν βρισκόταν στην εθνική ομάδα έκανε πολύ συχνά ταξίδια στο εξωτερικό και απουσίαζε από την Ελλάδα για σημαντικό χρονικό διάστημα. Αλλά και τώρα, που δεν εργάζεται σε κάποια ομάδα, συνηθίζει να κάνει ταξίδια για επιμορφωτικούς λόγους παρακολουθώντας διάφορα σεμινάρια σε πολλές χώρες της Ευρώπης αλλά και παιχνίδια μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Πρόσφατα μάλιστα ταξίδεψε στην Τουρκία, όπου έκαναν προετοιμασία γερμανικές ομάδες, εν όψει του δευτέρου γύρου της Μπουντεσλίγκα, στην Αττάλεια. Σε ακτίνα πέντε χιλιομέτρων είχαν «στρατοπεδεύσει» η Βέρντερ Βρέμης, η Σάλκε και η Νυρεμβέργη. Ο Τοπαλίδης παρακολούθησε κυρίως την προετοιμασία της Βέρντερ και λιγότερο της Σάλκε και της Νυρεμβέργης.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved