Δημήτρης Σαρακάκης-Αναστασία Τσουρεκά: Λαμπερός γάμος στο Μαρόκο
Lifestyle

Δημήτρης Σαρακάκης-Αναστασία Τσουρεκά: Λαμπερός γάμος στο Μαρόκο

Ευτυχή κατάληξη έχει η ιστορία αγάπης ενός από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της κο¬σμικής Αθήνας. Αμέσως μετά τον γάμο του επι¬χειρηματία Γιάννη Μηναΐδη με την Αγγελική Χριστοδουλίδου, η high society περιμένει με ανυπομονησία εκείνον του επιχειρηματία Δη¬μήτρη Σαρακάκη με την Αναστασία Τσουρεκά.

Σύμφωνα με ανθρώπους του στενού τους περιβάλλοντος, το Σάββατο 5 Μαρτίου το ζευγάρι θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου στο διασημότερο θέρετρο των VIPs, το ξενοδοχείο La Mamounia, στο Μαρόκο.
Στο μυστήριο θα χοροστατήσει ο Πατριάρχης Αλεξάνδρειας και πάσης Αφρικής Θεόδωρος Β’, ο οποίος προΐστατο και στον γά¬μο του μεγαλύτερου αδερφού του γαμπρού, Αλεξάνδρου, με τη Ρενάτα Καρρά.
Κουμπά¬ροι θα είναι στενοί φίλοι του ζευγαριού, ανά¬μεσα τους και ο μικρότερος αδελφός του επι¬χειρηματία Γιάννης Σαρακάκης με τη σύζυγο του Ελενα Μπαρμπαλιά.
Η Αναστασία, που προέρχεται από τη γνωστή στη χώρο της μόδας και των εισαγωγών ρούχων οικογένεια Τσουρεκά, έχει καταλήξει στο νυφικό και έχει ήδη ξεκινήσει τις πρώτες πρόβες. Η δημιουργία θα φέρει την υπογραφή της διάσημης σχεδιά¬στριας Vera Wang, που φημίζεται για την απλότητα των δημιουργιών της.
Το ζευγάρι αυτή την εποχή ετοιμάζει τις προσκλήσεις και, σύμφωνα με πληροφορίες, η guest list θα περιλαμβάνει σημαντικά ονό¬ματα από τον εφοπλιστικό και επιχειρηματικό χώρο. Ωστόσο, εξέχουσα θέση σε αυτήν θα έχουν οι καλοί τους φίλοι με τους οποίους ου¬σιαστικά μεγάλωσαν μαζί. Ανάμεσα τους, οι οικογένειες Μπαρμπαλιά, Μουνδρέα, Μάνεση και Τσαβλίρη.
Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2009, ενώ ο αρραβώνας έγινε έναν χρόνο μετά στην κατοικία της οικογένειας Τσουρεκά στην Εκάλη. Πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα, αν και σε στενό οικογενειακό κύκλο, παρουσία μόνο δύο – τριών αγα¬πημένων φίλων.
Από τα πλέον αγαπητά πρόσωπα της «χρυσής» νεολαίας της Αθήνας, στις 18 Μαΐου του 2010 παραβρέθηκαν στη βάπτιση των παιδιών του επιχειρηματία Γιώργου Μπαρμπαλιά και της συζύγου του Ναταλίας Μουνδρέα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στο Παλαιό Ψυχικό. Ωστόσο, και οι δύο διατηρούν χαμηλό προφίλ, με προτεραιότητα τους τις οικογενειακές επιχειρήσεις.
Ο γαμπρός Δημήτρης-Φραγκίσκος Σαρακάκης προέρχεται από την οικογέ¬νεια που δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον χώρο του αυτοκινήτου μέσω των αντιπρο¬σωπειών Honda και Volvo, ενώ η Αναστασία Τσουρεκά είναι μέλοςτης επιχειρηματικήςοικογένειας που βρίσκεται πίσω από τις φίρμες Rossi και Luisa, οι οποίες έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στην ελ¬ληνική μόδα μέσω κορυφαίων οίκων που εισά¬γουν, ανάμεσα σε αυτούς και η Lanvin.
Η νεαρή επιχειρηματίας έγινε γνωστότερη μετά και την επιλογή της να δημιουργήσει το Luisa Beach στην παραλία της Ψαρούς, στη Μύκονο. Ήταν εκείνη που προσκά¬λεσε στην Ελλάδα για το opening του καταστή¬ματος τον Roberto Cavalli και διοργάνωσε ένα πάρτι που πολλοί θυμούνται μέχρι και σήμερα.
Κρατά χαμηλούς τόνους και αποφεύγει τα φλας. Το ίδιο και το μέλλων σύζυγος της
Το ζευγάρι απολαμβάνει κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά με τη θαλαμηγό της οικογένειας Σαρακάκη, την Kindaros.
Για τις νυχτερινές εξορμήσεις του επιλέγουν εστιατόρια, όπως το Villa Mercedes, το Indi, την old time «Ράτκα» και το QOR. Ταυτόχρονα, επιλέγει να μένει στο διαμέ¬ρισμα της Αναστασίας στο Κολωνάκι, στην οδό Ηροδότου. Εκεί, όπως λέγεται, η επιχειρηματί¬ας σχεδίασε και διοργάνωσε το μεγάλο event προς τιμήν του σχεδιαστή Manolo Blahnik, που πραγματοποιήθηκε στις σάλες του King George και συγκέντρωσε όλη την high society της Αθήνας.


Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved