Όλγα Κυπριώτου: «Χάλασε η πιάτσα»
G-Fashion

Όλγα Κυπριώτου: «Χάλασε η πιάτσα»

«Παντρεύτηκα μακριά από κάμερες και έζησα ένα παραμύθι δίπλα στο κύμα». Το γνωστό μοντέλο Ολγα Κυπριώτου για πρώτη φορά από το 2008 που παντρεύτηκε μιλάει για το πόσο άλλαξε η ζωή της. Δηλώνει έτοιμη να αφήσει πίσω τις πασαρέλες για ένα παιδάκι και ξαφνιάζει με όσα λέει για τα νέα κορίτσια που ξεκινάνε σήμερα, αλλά και για τον λόγο που την έκανε να σκεφτεί να τα παρατήσει όλα, ώσπου λειτούργησε η λογική και αναθεώρησε.


Πως σχολιάζει η ίδια την σημερινή κατάσταση στο χώρο του μόντελινγκ;
«Είμαστε πολλές αλλά ελάχιστες επαγγελματίες. Αυτό χαλάει την πιάτσα, να το πω και λαϊκά. Όσο πιο παλιά τόσο καλύτερα, όπως βλέπουμε. Οι δικές μας εποχές δεν νομίζω ότι θα ξανάρθουν! Πλέον υπάρχουν ριάλιτι μόδας, από τα οποία μπορεί να ξεκινήσει ένα κορίτσι. Επικροτώ αυτήν την κίνηση με το «Next top model». Δεν θα κατακρίνω αυτό το παιχνίδι. ΟΙ υποψήφιες αξιολογούνται από γνωστά πρόσωπα, έστω με κάποιες υπερβολές, αλλά αυτά είναι τηλεοπτικά τερτίπια». Μεταξύ άλλων το μοντέλο αποκαλύπτει και το λόγο που δεν τα παράτησε.
«Το σκέφτηκα κάποια στιγμή. Βρέθηκα σε αδιέξοδο. Μίλαγα με το πρακτορείο μου και τους πίεζα να με στείλουν σε συγκεκριμένες δουλειές. Όταν βρέθηκα σε κάποιες από αυτές και είδα άτομα με τα οποία θα συνεργαζόμουν, ένιωσα μια θολούρα μπροστά μου. Με πήρε από κάτω ψυχολογικά και απλώς έφυγα από το γραφείο που συνεργαζόμουν»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved