Τέσσερα κιλά αδυνάτισε ο Λιάγκας μέσα σε μια εβδομάδα!
Showbiz

Τέσσερα κιλά αδυνάτισε ο Λιάγκας μέσα σε μια εβδομάδα!

Σε μείζον θέμα είχε εξελιχθεί τις τελευταίες εβδομάδες η δίαιτα του Γιώργου Λιάγκα, με τον παρουσιαστή να μας ενημερώνει με κάθε ευκαιρία ότι μοχθεί και στερείται αλλά... τίποτα. Μέχρι που σήμερα ξημέρωσε επιτέλους η μέρα και ανακοίνωσε ότι έχασε 4 κιλά, ακολουθώντας πιστά την δίαιτα!


Με το που ξεκίνησε το σημερινό «Πρωινό Mou» ο παρουσιαστής είπε τα ευχάριστα, για να πάψει η αγωνία και το καρδιοχτύπι σε κάθε νοικοκυριό ανά την Ελλάδα.
«Καλή εβδομάδα κι από εμένα και καλή μέρα να έχουμε...», είπε στον πρόλογό του και το πάνελ σύσσωμο πρόσθεσε «και να πούμε ότι είσαι μείον τέσσερα κιλά».
Αμέσως συμφώνησε ο παρουσιαστής, που κοκορεύτηκε δείχνοντας το πρόσωπό του: «έχω χάσει τέσσερα κιλά, νομίζω ότι τα πρώτα δείγματα φαίνονται, έχω λίγο ξεπρηστεί. Ελπίζω την άλλη βδομάδα να χάσω 2 - 3 ακόμα».
Ακόμα κάθεστε καλέ;
Ανοίξτε τις σαμπάνιες και ρίξτε τα πυροτεχνήματα!
«Μείον τέσσερα κιλά σε μία εβδομάδα», μας εξήγησε περιχαρής Φαίη Σκορδά και αποκάλυψε ότι σήμερα έκαναν πάρτι πάνω από την ζυγαριά. Μάλιστα, παρότρυνε τον σύζυγο να στείλει ένα μήνυμα σε όσους και όσες προσπαθούν να αδυνατίσουν.
Σιγά που θα έχανε την ευκαιρία για τηλεοπτικό διάγγελμα ο Λιάγκας... «Όλα είναι στο μυαλό. Πεινάς λίγο τις πρώτες δυο τρεις μέρες, μετά, όμως, αν έχεις καλό διαιτολόγο όλα πάνε σωστά. Κι όταν βλέπεις τα αποτελέσματα πωρώνεσαι και το ακολουθείς πολύ σωστά», ήταν το μήνυμά του. Κι αν δεν έχεις διαιτολόγο δηλαδή, όπως η πλειονότητα, τι κάνεις; Γιατί δεν έχουν όλοι τα φράγκα να πληρώσουν τον ειδικό για να αδυνατίσουν...
Συνεχίζοντας τα της Λιαγκοδίαιτας, ο Ουγγαρέζος αποκάλυψε ότι ο παρουσιαστής ήπιε μόνο τον καφέ του και δεν έφαγε ούτε ένα γλυκό από αυτά που είχε φτιάξει η Φαίη.
Τι να πούμε κι εμείς;
Συγχαρητήρια στον Γιώργο Λιάγκα και ελπίζουμε σύντομα να απαλλαγεί και από την μπάκα!
Αρκεί να κρατηθεί και να μην τον δούμε να καταβροχθίζει τα φαγητά που φτιάχνονται στο «Πρωινό Mou», όπως π.χ. τις προάλλες που έτρωγε με την κουτάλα μέσα από την κατσαρόλα... πηγή:star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved