Ζήτω το "It takes two"
Media

Ζήτω το "It takes two"

Το Σαββατοκύριακο αποδείχθηκε ιδιαίτερα...δημιουργικό για τον ΑΝΤ1 καθώς εν σχεδόν μια νυκτί αποφασίστηκε να πέσει ''μάχαιρα'' σε προγράμματα όπως το ''Ελλάδα έχεις ταλέντο'' το οποίο σε συνδυασμό με το 'Dancing'' που θα ξεκινήσει την ίδια περίοδο κρίθηκε πολύ κοστοβόρο για το κανάλι.

Τώρα το θέμα είναι τι θα γίνει με την μεταγραφή από το Mega Ευγενία Μανωλίδου, η οποία μάλλον θα τακτοποιηθεί σε καθημερινή Prime time εκπομπή με τον τίτλο ''It takes two''.

Πρόκειται για μια πενηντάλεπτη εκπομπή, ''ενισχυτική'' στην ουσία του Kυριακάτικου ''Dancing'' καθώς θα περιλαμβάνει οσα στην ουσία δεν μπορούμε να δούμε στο πρόγραμμα : Backstage, συνεντεύξεις με τους ''χορευτές'' και άλλα που θα έχουν, όμως, άμεση σχέση με το σόου. Η εκπομπή υπάρχει και στο εξωτερικό.

Οσο για το ''Ελλάδα έχεις ταλέντο'' ; Πρόκειται για ένα σόου που δεν θα εγκαταλειφθεί καθώς το πιστεύουν πολύ στον ΑΝΤ1 και έτσι αναμένεται να βγει στον αέρα τον ερχόμενο Οκτώβρη...Αν και το χέρι μας στη φωτιά γιαυτό δεν το βάζουμε... Πηγή: tvzapping

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved