Γιουβέντους για Σισέ!
G-Sports

Γιουβέντους για Σισέ!

Λίβερπουλ, Μπορντό, Ρεάλ Μαδρίτης… τώρα και Γιουβέντους! Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Corriere dello Sport» η «Μεγάλη Κυρία» έχει βάλει στο «στόχαστρο» της Τζιμπρίλ Σισέ και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τον αποκτήσει ως δανεικό από τον Παναθηναϊκό.

Την ανάγκη ενίσχυσης της Γιουβέντους στην επίθεση τόνισε ο σύμβουλος και πρώην παίκτης της, Πάβελ Νέντβεντ ο οποίος δήλωσε: «Θέλω ένα επιθετικό που θα με κάνει να νικώ. Που θα βάζει τη μπάλα στα δίχτυα. Ενα πραγματικό επιθετικό. Ποιός είπε ότι έκλεισαν οι μεταγραφές της Γιουβέντους;» υποστήριξε και ξεκίνησε... μπαράζ σεναρίων στα ιταλικά ΜΜΕ. Από εκεί και πέρα η ιταλική εφημερίδα εκτιμά ότι ο Γάλλος σταρ δεν θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να αφήσει την Ελλάδα για τους «Μπιανκονέρι», μια μεταγραφή που η Γιούβε θέλει να την κάνει άμεσα. Αυτό γιατί «καίγεται» να αποκτήσει επιθετικό καθώς έχει πολλά προβλήματα με τελευταίο τον τραυματισμό του Λούκα Τόνι. Από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να σημειώσουμε ότι το να παραχωρηθεί την δεδομένη χρονική στιγμή ο Σισέ φαντάζει απίθανο, πόσο μάλλον να πάει δανεικός…
***Το σενάριο για φλερτ Σισέ-Γιουβέντους υπάρχει και στην εφημερίδα «Giornale» ενώ η είδηση αναδημοσιεύεται σε αρκετές ιταλικές ιστοσελίδες.

Πηγή: www.theplayer.gr

http://www.theplayer.gr/index.php?ID=aWjs2vUcoDL3ElgZ&Rec_ID=39029

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved