Τα τάματα των επωνύμων  Part-1
Showbiz

Τα τάματα των επωνύμων Part-1

Μπορεί κάποιοι άνθρωποι να είναι ευρέως αναγνωρίσιμοι και να τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους, αλλά έχουν και αυτοί προβλήματα και ανησυχίες που τους οδηγούν στη Μεγαλόχαρη της Τήνου. Δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι που έχουν κάνει τάμα στην χάρη της.


Από τα πιο γνωστά τάματα είναι της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη η οποία στις 4 Ιουλίου του 1970 έγραψε στο ευχαριστήριο σημείωμα της εκκλησίας “Το παιδί μου μου το χάρισε η Μεγαλόχαρη” και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ συμπλήρωσε “Είναι η πιο ωραία μέρα της ζωής μου. Ευχαριστώ την Παναγία”. Το ζευγάρι, μάλιστα, βάφτισε στην Τήνο το μονάκριβο γιο του, Γιάννη.
Η Μαριάννα Λάτση την εποχή που ο Νίκος Κούρκουλος αντιμετώπιζε τα πρώτα προβλήματα με την υγεία του επισκέπτονταν συχνά την Παναγία της Τήνου και ο αείμνηστος ηθοποιός είχε κάνει πολλές ιδιωτικές παρακλήσεις.
Οι εφοπλιστικές οικογένειες των Ωνάση, Νιάρχου και Λιβανού από τότε μέχρι και σήμερα επισκέπτονται πολύ συχνά την χάρη της και φυσικά υπάρχουν ιδιόχειρες υπογραφές τους στο βιβλίο των επισκεπτών.
Η Βασίλισσα Φρειδερίκη είχε δωρίσει όλα της τα κοσμήματα στο ναό και όπου υπάρχουν μέχρι και σήμερα.
Πρόσφατα επισκέφτηκε την Παναγία της Τήνου ο εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος, ο οποίος μετά την απελευθέρωσή του από τους απαγωγείς πήγε στην Μεγαλόχαρη να την ευχαριστήσει. Μάλιστα, περίμενε με τους υπόλοιπους πιστούς και όσοι τον είδαν από κοντά είπαν πως ήταν φορτισμένος συναισθηματικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved