Μαριέττα Χανδρή: Η καλλονή που «κατέκτησε» τη Wall Street
Lifestyle

Μαριέττα Χανδρή: Η καλλονή που «κατέκτησε» τη Wall Street

Η κυρία Μαριέττα Χανδρή, κόρη του γνωστού εφοπλιστή, είναι ένα από τα πιο ισχυρά στελέχη της πιο προσοδοφόρας χρηματιστηριακής εταιρείας της Wall Street, της Goldman Sachs.


Αν και είναι πολλές οι κοπέλες που θα ήθελαν να έχουν τον δικό της τρόπο ζωής, η ίδια, με τον δυναμισμό που τη χαρακτηρίζει, έχει καταφέρει να γίνει γνωστή κυρίως για τις επαγγελματικές της δραστηριότητες και όχι για το όνομα της οικογένειάς της. Πράγμα που σπανίζει, ιδίως όταν είσαι μία από τις κληρονόμους γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας. Η Μαριέττα Χανδρή θεωρείται ήδη μία από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες της Ευρώπης. Η μεγαλύτερη χρηματιστηριακή εταιρεία, στηρίζεται πάνω της. Οι σπουδές της εξάλλου, ήταν κάτι περισσότερο από καλές. Γεννημένη και μεγαλωμένη στο εξωτερικό, σπούδασε στο αυστηρότατο εσώκλειστο σχολείο των δισεκατομμυριούχων στην Ελβετία, το πασίγνωστο Le Rosey. Η εξυπνάδα της αλλά και η δίψα της για δουλειά, της έδωσαν το εισιτήριο για την απογείωση της καριέρας της αλλά και της ζωής της ολόκληρης.
Δηλώνει λάτρης των ταξιδιών και δε χάνει ευκαιρία να επισκέπτεται τον αγαπημένο της προορισμό που δεν είναι άλλος από το Γκστααντ, καθώς η οικογένειά της διαθέτει εκεί ένα από τα ωραιότερα σαλέ.

Πηγή φωτογραφίας: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved