Χρήστος Φερεντίνος: Μιλά πρώτη φορά για τη διακοπή του Deal!
Showbiz

Χρήστος Φερεντίνος: Μιλά πρώτη φορά για τη διακοπή του Deal!

Ομολογεί ότι οι σχέσεις του με τον Ant1 δεν έχουν διαταραχθεί καθόλου, εξηγεί γιατί δεν συνεχίζεται το Deal και δεν κρύβει ο Χρήστος Φερεντίνος ότι την επόμενη εβδομάδα θα συναντηθεί με τον Γιάννη Λάτσιο.


«Δεν διακόπηκε απότομα τοDeal, γιατί θα βρίσκεται για ακόμα ενάμιση μήνα στον αέρα μέχρι τα μέσα Μάρτη, τότε που κλείνει και ο κύκλος των 120 επεισοδίων… Σταματήσαμε εδώ διότι –ούτως ή άλλως-υπήρχε η σκέψη από το κανάλι να γίνει μια εκπομπή βοηθητική για το «Dancing with the stars».
Άραγε στεναχωριέται για το «κόψιμο» της εκπομπής του; «Έτσι είναι πλέον η δουλειά. Δεν κρατάει τίποτα όπως παλιά. Θα επιθυμούσα να συνεχιστεί, με την έννοια ότι μου άρεσε πολύ. Πραγματικά ήταν σε μία πού δύσκολη ώρα. Αν είχε την τύχη να έχει την παλιά της ώρα-στις 6 δηλαδή, το απόγευμα- πιστεύω ότι θα είχε διαφορετική πορεία… Βλέπεις ότι αλλάζουν όλα πολύ γρήγορα και έχω πλέον προσαρμοστεί σε αυτή την κατάσταση».
Πώς είναι οι σχέσεις του με τον Ant1; «Δεν είναι σε τεντωμένο σκοινί οι σχέσεις μου με τον Ant1 γιατί υπήρχε ειλικρίνεια από την αρχή. Δεν είχα καμία ψευδαίσθηση. Ο σταθμός κινείται ανάλογα με την αγορά και το τι συμβαίνει». Οι σχέσεις του με τον Ant1 είναι καλές και την επόμενη εβδομάδα θα συναντηθεί κιόλας με τον Γιάννη Λάτσιο. Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved