Ελένη Μενεγάκη: «Η στιγμή που ο Λάτσιος μου έκανε σκηνή ζηλοτυπίας»
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: «Η στιγμή που ο Λάτσιος μου έκανε σκηνή ζηλοτυπίας»

Μεγάλες στιγμές ζούμε με την Ελένη. Σε τρελά κέφια η Ελένη. Στα ουράνια πετάει η Ελένη. Και μας λέει και τα εσώψυχά της πλέον. ‘Η μάλλον τα ενδο-οικογενειακά της, που αδιάφορα δεν τα λες.


Η Ελένη συζητούσε σήμερα το πρωί για τις σκηνές ζήλιας και το πόσο συχνά αυτές γίνονται χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Η παρουσιάστρια έφερε στο μυαλό της την μοναδική στιγμή στον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο που ο πρώην σύζυγός της της είχε κάνει σκηνή ζηλοτυπίας αδικαιολόγητα κατά την γνώμη της.
«Εγώ με τον Γιάννη δεν είχαμε ποτέ προβλήματα τέτοια. Μία και μοναδική φορά με ζήλεψε και εγώ έβλεπα τον εαυτό μου και έλεγα Θεέ μου πώς είμαι έτσι; Ήμουν ετοιμόγεννη, χάλια, με τρία παιδιά πια, τόοοση! Σε έναν καναπέ και κοιμόμουνα νεκρή! Ήμασταν σε ένα τραπέζι συγκεκριμένα και εγώ ήμουν χοντρή ροχάλιζα σε ένα τραπέζι και κάποιοι κάτι μου έλεγε. Δεν θυμάμαι γιατί απλά… κοιμόνουνα! Και άριχσε να μου κάνει σκηνή τι και πως και ποιος ήταν αυτός!»
Και συνέχισε με το γνωστό χιουμοριστικό παλιό της ύφος: «Τον κοιτούσα και έλεγα δεν μπορεί πλάκα μου κάνει… Μα δεν με ζήλεψες στα ωραία μου, στα ελεύθερά μου και με ζηλεύεις τώρα με τρία παιδιά; Επειδή κοιμάμαι σε έναν καναπέ;»
Οι αναμνήσεις τελείωσαν με την Ελένη να παραδέχεται ότι ο Λάτσιος είχε όλα τα περιθώρια να ζηλέψει άλλες στιγμές, όπως κι εκείνη είχε την ευκαιρία να του κάνει τέτοιου είδους σκηνές, όχι όμως στην συγκεκριμένη στιγμή. «Εδώ υπήρξαν μεγάλες μας στιγμές και δεν είχαμε τέτοια και με ζηλεύεις ΤΩΡΑ; Με τρία παιδιά;»
Αναφέρει μέρα παρά μέρα τον Λάτσιο στην εκπομπή της ή είναι ιδέα μας; Είναι γεγονός πάντως από την ημέρα που χώρισε, άρχισε να μιλάει πιο πολύ για εκείνον… Αχ Ελένη…Πού να το ξέραμε κι εμείς ότι τα καλύτερα θα ήταν τώρα και όχι πριν από λίγους μήνες; πηγή:star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved