VIDEO: Επεισόδιο με Ματέο και φωτορεπόρτερ στην Κηφισιά
Showbiz

VIDEO: Επεισόδιο με Ματέο και φωτορεπόρτερ στην Κηφισιά

«Άναψαν» για τα καλά τα αίματα χθες το βράδυ σε εστιατόριο της Κηφισιάς όπου Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος είχαν βγει για να δειπνήσουν. Οι φωτορεπόρτερ όπως είναι φυσικό το έμαθαν, πήγαν απ΄έξω, περίμεναν το ζεύγος, το αντιλήφθηκε ο Ματέο και έγινε… «Τούρκος»!

Όπως περιγράφει αποκλειστικά στην εκπομπή «Super Star» ο φωτορεπόρτερ Μιχάλης Σταματόπουλος, με το που ειδοποιήθηκε από το περιοδικό στο οποίο δουλεύει ότι το πολυσυζητημένο ζεύγος τρώει σε εστιατόριο στο Κεφαλάρι, έσπευσε μαζί με άλλους δυο φωτορεπόρτερ να τους απαθανατίσουν. Ωστόσο, τους αντιλήφθηκαν οι υπεύθυνοι του μαγαζιού και ειδοποίησαν αμέσως την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο.

Γύρω στις 12:30 τα ξημερώματα, ο σύντροφος της Ελένης βγήκε μόνος του από το μαγαζί και άρχισε να κατευθύνεται προς το πάρκινγκ. Με το που τον πλησίασε όμως ο φωτορεπόρτερ έγινε έξαλλος και άρχισε να ουρλιάζει. Ματέο και Σταματόπουλος άρχισαν να ανταλλάσουν βαριά λόγια. Ο διάλογος τους-σύμφωνα πάντα με τον φωτορεπόρτερ-, έχει ως εξής:

Ματέο: «Δεν ντρέπεσαι, τι πράγματα είναι αυτά; Δημοσιογράφοι είστε εσείς;

Φωτορεπόρτερ: «Τι πρόβλημα έχεις πλέον φίλε; Εδώ ο κόσμος το΄χει τούμπανο και συ κρυφό καμάρι, και κρύβεσαι ακόμα, δηλαδή τι παίζει και έχεις πρόβλημα; και άλλωστε εσένα δεν σε περιμένει κανένας, την Μενεγάκη περιμένουμε. Με εσένα δεν θ΄ασχοληθεί κανένας, αν είσαι δίπλα της έχει καλώς. Έτσι να μιλάς στα φιλαράκια σου, δεν ενδιαφέρεται κανένας για το δικό σου άτομο».

Όπως ο ίδιος υποστηρίζει ο Ματέο άρχισε πάλι να φωνάζει, ενώ την ίδια στιγμή η Ελένη «φυγαδευόταν» από τους υπεύθυνους, από την πίσω πόρτα.


Μάλιστα, σύμφωνα με τον κύριο Σταματόπουλο, δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει χώρα παρόμοιο επεισόδιο με τον Ματέο αφού όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Έχει κάνει και άλλα που δεν έχουμε βγει να τα πούμε στον αέρα, και θα πρέπει να χαλαρώσει». πηγή: star









©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved