Videos: Χριστίνα Λαμπίρη: «Αδίκησα τον Γιώργο Καπουτζίδη»
Showbiz

Videos: Χριστίνα Λαμπίρη: «Αδίκησα τον Γιώργο Καπουτζίδη»

«Έχω αδικήσει τον Γιώργο Καπουτζίδη και είχε απόλυτο δίκιο», εξομολογήθηκε η Χριστίνα Λαμπίρη, που δεν δίστασε να παραδεχθεί το πότε βαρέθηκε την εκπομπή της! Παράλληλα, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τον σύζυγό της και το ενδεχόμενο να κάνει ακόμα ένα παιδί.

Καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου, η Χριστίνα άνοιξε την καρδιά της και μίλησε χωρίς περιστροφές. «Έχω αδικήσει τον Καπουτζίδη πάρα πολύ, πάνω στην φόρα και στην δυναμική της εκπομπής και τώρα είναι ευκαιρία να το πω», απάντησε σε ερώτηση αν έχει αδικήσει κάποιον και εξήγησε πως είχε κατακρίνει τον ηθοποιό επειδή είχε πάει σε βραβεία φορώντας τζιν.

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως έκανε καυστικά σχόλια για τις ενδυματολογικές επιλογές του, ενώ όταν εκείνος την πήρε τηλέφωνο του απάντησε «έλα μωρέ, μεταξύ μας». «Σε αυτές τις εκπομπές δεν αντιλαμβανόμαστε την δύναμη που έχει το μέσο και λέμε μια κουταμάρα εκείνη την ώρα ή εξυπνάδα και ο άλλος πληγώνεται και έχει απόλυτο δίκιο», κατέληξε.

«Δεν είμαι κουτσομπόλα», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Χριστίνα και δεν δίστασε να παραδεχθεί πως πέρυσι βαριόταν την εκπομπή της! «Πέρυσι δεν μου άρεσε καθόλου η εκπομπή γιατί αυτό που κάναμε ήταν μόνο αναπαραγωγή άλλων εκπομπών και το βαριόμουν φρικτά. Δεν με νοιάζει αν αυτό είναι οικονομική τηλεόραση, όμως, δεν είναι δημιουργική τηλεόραση και δεν με ενδιέφερε και δυστυχώς βγήκε», πρόσθεσε.

Μιλώντας για τον σύζυγό της, Θανάση, η παρουσιάστρια δήλωσε ότι τον ερωτεύτηκε παράφορα και της θυμίζει τρομερά τον πατέρα της, ενώ πήρε την απόφαση να ξαναπαντρευτεί επειδή της δημιούργησε ένα εξαιρετικό αίσθημα συναισθηματικής ασφάλειας.

Θα έκανε, όμως, ακόμα ένα παιδί η Χριστίνα; «Θεωρητικά μπορώ, πρακτικά δεν μπορώ μάλλον γιατί είμαστε μαζί δύο χρόνια και δεν έγινε. Αν τύχει ναι, αλλά δεν θα το επιδιώξω», ήταν η απάντησή της! πηγή: star



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved