Ποιος είπε την Κορομηλά 60άρα και... χοντρή;
Showbiz

Ποιος είπε την Κορομηλά 60άρα και... χοντρή;

Είναι γνωστό ότι «λατρεύει» την Ρούλα. Ότι όποτε ακούει για εκείνη το στόμα του στάζει… μέλι. Απλώς αυτή τη φορά, το επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά.


Ο Νίκος Μουρατίδης εμφανίστηκε στην Πρωινή Μελέτη και μίλησε για το x-factor. Εκεί λοιπόν που συζητούσε για το ενδεχόμενο να αλλάξει το πρόγραμμα παρουσιαστή, τον ρώτησαν: «Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Κορομηλά, ως παρουσιάστρια του Greek Idol, θα μπορούσε να πατήσει στα λάθη που έκανε επικοινωνιακά το x-factor και να το παρουσιάσει εκείνη!»
Ο κριτής και ραδιοφωνικός παραγωγός αφού πήρε βαθιά ανάσα, είπε: «Η Ρούλα να πατήσει πάνω στα λάθη; Τα καημένα τα λάθη τι έχουν να πάθουν… Θα αντέξει η Ρούλα Κορομηλά να πατάει τα λάθη;», αναρωτήθηκε, κάνοντας παράλληλα πάνω κάτω τα χέρια του, εννοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι το βάρος της Ρούλας δεν είναι και το ιδανικότερο.
«Μα γιατί;» είπε η Ελονώρα, «ειδικά αυτό το διάστημα η Ρούλα είναι κομψότατη…»
Ο, τι και να του έλεγαν, ο Μουρατίδης ατάραχος. Το πάνελ συνέχισε: «Δεν θα έπρεπε το x-factor να το παρουσιάζει μια μεγάλη παρουσιάστρια;»
«Όταν λες μεγάλη τι εννοείς; 60άρα μάλλον!», απάντησε εκείνος. «Όχι μιλάω για θέμα καριέρας, όχι για θέμα ηλικίας γιατί η Ρούλα από άποψη καριέρας δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία», λέει η δημοσιογράφος της Πρωινής Μελέτης. «Ωραία», καταλήγει ο Μουρατίδης. Παύση. Τέλος. Σιωπή. Δεν είπε τίποτα άλλο. Κανένα σχόλιο. Δεν θέλει άλλο ο άνθρωπος να μιλήσει για Ρούλα, πώς το λένε;
πηγή:star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved