Συνεργάτης και φίλος του Ματέο στον «Καφέ με την Ελένη»
Showbiz

Συνεργάτης και φίλος του Ματέο στον «Καφέ με την Ελένη»

Φίλος και συνεργάτης του Ματέο Παντζόπουλου ήταν ο σημερινός καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη. Ο λόγος για τον δάσκαλο yoga Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη. Πώς γνωρίζονται Ματέο και Κωνσταντίνος;

Ο δάσκαλος της yoga κάνει σεμινάρια στην Άνδρο και συγκεκριμένα στην Άχλα και στο ξενοδοχείο του συντρόφου της παρουσιάστριας. Μάλιστα, στην ιστοσελίδα του κ. Χαραντινιώτη υπάρχει αναλυτική περιγραφή για τα σεμινάρια της Άχλας και κολακευτικά σχόλια για το ξενοδοχείο του Ματέο, ενώ δεν λείπει το σχετικό βίντεο και φωτογραφικό υλικό. Το μάθημα της Άχλας έλαβε χώρα από τις 22 έως τις 27 του περασμένου Ιουνίου και, μεταξύ άλλων, περιελάμβανε ηλιοθεραπεία και μπάνιο στην παραλία. Στο δε βίντεο που υπάρχει στην ιστοσελίδα, ο επιχειρηματίας εμφανίζεται να κάνει βουτιές στο ποτάμι παρέα με τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη, αλλά και να απολαμβάνουν μαζί το δείπνο.

Στην ιστοσελίδα υπάρχει και σχόλιο της Δωροθέας Μερκούρη για τα μαθήματα του κου. Χαραντινιώτη. Η Ελένη κάλεσε στην εκπομπή τον φίλο και συνεργάτη του καλού της, αφιερώνοντάς του μισή ώρα, ενώ έκανε ό,τι της είπε βγάζοντας μέχρι και τα παπούτσια της.


Πηγή Star











©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved