Δανδουλάκη: «Είχα το μεγαλύτερο κασέ στην TV και έχασα το υποθηκευμένο σπίτι μου»
Showbiz

Δανδουλάκη: «Είχα το μεγαλύτερο κασέ στην TV και έχασα το υποθηκευμένο σπίτι μου»

Είναι από τις πιο πετυχημένες και αξιοπρεπείς παρουσίες στο χώρο της υποκριτικής και της τέχνης κάνοντας χρόνια "πρωταθλητισμό" στο θέατρο και την τηλεόραση αλλά και στο... κασέ καθώς υπήρξε από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς. Παρ’ όλα αυτά έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς οικονομικά προβλήματα και έχει φθάσει μέχρι και να υποθηκεύσει σπίτι και τελικά να το χάσει!


Ο λόγος για την Κάτια Δανδουλάκη η οποία μίλησε στην εκπομπή «Κους Κους» για την ίδια, τη δουλειά της αλλά τις… «ίντριγκές» και τις μπηχτές στο χώρο του θεάματος.


Πως γίνεται να χάσει ένα υποθηκευμένο σπίτι μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες εγχώριες ηθοποιούς; Ένα πάθος είναι συνήθως η αιτία... Όπως εξομολογείται και η ίδια, εκεί την "έφθασε" η αδυναμία της για την τέχνη, για την οποία γίνεται θυσία φθάνοντας στο σημείο να την υπηρετεί διοχετεύοντας στο θέατρο ό,τι λεφτά παίρνει. «Είχα υποθηκεύσει και ένα σπίτι. Είναι ήδη παρελθόν, πάει χάθηκε» λέει η Κάτια Δανδουλάκη χωρίς όμως να το μετανιώνει αφού πήγαν για τη μεγάλη της αγάπη της, το θέατρο…


«Έχω εκπλαγεί πολλές φορές ερωτώμενη αν και πως δέχθηκα μείωση μισθού στη «Ζωή της άλλης». Μα, σχεδόν μόνη μου πήγα και τη ζήτησα», εξηγεί, «για να στηρίξω και εγώ στο βαθμό που μπορώ το ταβάνι ενός σπιτιού που πέφτει. Πρέπει να τα βλέπουμε λογικά τα πράγματα, Τι σημαίνει “θα υποτιμηθώ αν δεχθώ μείωση μισθού”; Μα αν δε δεχθείς δε θα υπάρχει καν μισθός μετά!» σημειώνει η δημοφιλής ηθοποιός σκεπτόμενη ψύχραιμα.


«Ποτέ δε ζήτησα αναπροσαρμογή της οικονομικής συμφωνίας σε ένα σήριαλ επειδή είχε επιτυχία. Το άφηνα να "πάει" μόνο του, αν ήθελαν να μου το προτείνουν οι ίδιοι. Ήταν θέμα ηθικής, ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος που έθετε όρους έχοντας το πάνω χέρι» εξηγεί η Κάτια Δανδουλάκη η οποία «καλείται» να πάρει θέση ή να σχολιάσει τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Χρήστου Λούλη και της Ζέτας Μακρυπούλια μετά από δήλωση του τελευταίου ότι δε τη θεωρεί συνάδερφό του:


«Γενικώς πιστεύω ότι την ποιότητα του κανείς τη δείχνει στη ζωή του. Αποφεύγω να λέω τη γνώμη μου δημοσίως για συναδέλφους μου γιατί είναι μια πολύ πονεμένη ιστορία το τι θα καταλάβει ο άλλος ακούγοντας να μιλάς ή τι θα του μεταφερθεί. Και έτσι προσέχω πάρα πολύ όταν λέω τη γνώμη μου. Αν έχω να πω κάτι σε κάποιον άνθρωπο που αγαπώ και ενδιαφέρομαι γι’ αυτόν, τον παίρνω τηλέφωνο και του το λέω» εξηγεί η Κάτια Δανδουλάκη, σοβαρή και μετρημένη, όπως υπήρξε σε όλη της την καριέρα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved