Βίκυ Καγιά: «Είμαι γκρινιάρα και δεν ξεκολλάω με τίποτα»
Showbiz

Βίκυ Καγιά: «Είμαι γκρινιάρα και δεν ξεκολλάω με τίποτα»

Μπορεί τη Βίκυ Καγιά να την έχουμε συνηθίσει συνεχώς γελαστή, όμως η ίδια παραδέχεται ότι όσο πιο πολύ γελάει, άλλο τόσο κλαίει όταν την «πιάσει».

Kλαίει τόσο πολύ μάλιστα, που «υπάρχουν στιγμές που μου έχει πει ο Νίκος: “Σε προτιμώ να γελάς. Σταμάτα να κλαις”».Στον σύζυγο της, αποκαλύπτει ότι πολλές φορές γκρινιάζει, ειδικά εάν την έχει πειράξει κάτι: «Εάν με κάτι έχω στεναχωρηθεί, κολλάω. Και δεν ξεκολλάω με τίποτα. Μπορεί να είμαι και τρεις μέρες και να του λέω το ίδιο πράγμα. Και μου λέει “Σταμάτα πια να γκρινιάζεις. Σε προτιμώ πιο θετική . Να γελάς”».

Τι της προκαλεί όμως την μίρλα; Η μαμά της και όσοι την πιέζουν να μην είναι ο εαυτός της: «Η μαμά μου, με παίρνει το πρωί, αν ήπια την πορτοκαλάδα μου, αν έφαγα, τι έκανα, πως το έκανα. Ακόμα και τώρα που είμαι παντρεμένη»!

Ωστόσο, τα λάθη της τα ξέρει, τα παραδέχεται και γελάει μ’ αυτά: «Είμαι λίγο πολυλογού. Γενικά είμαι καλόβουλος άνθρωπος και δεν παρεξηγούμαι ποτέ. Κανείς δεν είναι τέλειος» δήλωσε στο Πρωινό Mou.

Πρόσφατα παντρεμένη με το Νίκο Κριθαριώτη αποκαλύπτει ότι είναι ένας άνδρας που την φέρνει σε απόλυτη ισορροπία: «Είναι πάρα πολύ σεμνός. Δεν λέει πολλά πράγματα παρά μόνο όταν πρέπει να πει κάτι και είναι αυτό που πρέπει ν΄ακούσεις είτε θετικό, είτε αρνητικό. Δε του αρέσει να κουτσομπολεύει, δεν κρίνει, και αυτό στη ζωή μου είναι σαν ήλιος». Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved