Επιχειρηματικό εγχείρημα για το Θηρίο!
Showbiz

Επιχειρηματικό εγχείρημα για το Θηρίο!

Αγνώριστος έχει γίνει ο γνωστός Ελληνας ράπερ Κώστας Δρακούλας μετά τη χειρουργική επέμβαση στο στομάχι που έκανε και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει εκατόν σαράντα κιλά! Παρ’ όλα αυτά, φίλοι και γνωστοί συνεχίζουν να τον φωνάζουν Θηρίο, το παρατσούκλι με το οποίο έγινε γνωστός, παρά τη μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση.

Σήμερα, ο γνωστός ράπερ δηλώνει ενθουσιασμένος με την αλλαγή τουαλλά και με το νέο, επιχειρηματικό ξεκίνημά του. Ο γνωστός καλλιτέχνης άνοιξε ένα μαγαζί για καλλιτεχνικό tatoo στη λεωφόρο Θηβών, στο Αιγάλεω, καθώς η αγάπη του για τα τατουάζ είναι δεδομένη.


«Δηλώνω καλλιτέχνης και όχι επιχειρηματίας. Το λέω αυτό για να μη νομίσετε ότι παρατώ το τραγούδι και τον στίχο, με τα οποία ασχολούμαι αρκετά χρονιά. Ανέκαθεν όμως, το τατουάζ με μάγευε και έχω ξοδέψει μια περιουσία για να το κάνω παντού στο σώμα μου. Εχω πάνω από τριάντα μεγάλα τατουάζ. Ανοιξα λοιπόν τον δικό μου χώρο γιατί έχω αποφασίσει να δραστηριοποιούμε και να βγάζω χρήματα με πράγματα που αγαπώ. Μου αρέσει η συγκεκριμένη τέχνη, είναι το χόμπι μου και είπα να το κάνω και επάγγελμα» δήλωσε σε καθημερινή εφημερίδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved