Χριστίνα Αλούπη: Δεν επιστρέφει στην Ελλάδα!
Showbiz

Χριστίνα Αλούπη: Δεν επιστρέφει στην Ελλάδα!

Από την ημέρα που αποφάσισε να αφήσει τη χώρα μας για να δοκιμάσει το όνειρό της στο εξωτερικό, όλα άλλαξαν για τη Χριστίνα Αλούπη. Αφησε μια λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ και θέλησε να δοκιμάσει την τύχη της στην τηλεόραση. Στην Αμερική λοιπόν σπούδασε, διάβασε και τώρα βιώνει μια άκρως δημιουργική περίοδο, προσωπική και επαγγελματική.


Περίπου πριν από έναν μήνα, η Αλούπη είχε έρθει στην Ελλάδα για να δει την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Όφειλε όμως να επιστρέψει πίσω στις ΗΠΑ.

Καθημερινά έχει ένα δικό της ένθετο δέκα λεπτών σε αμερικανικό τηλεοπτικό σταθμό, και παράλληλα παρακολουθεί και σεμινάρια για να γίνεται όλο και καλύτερη στον χώρο αυτόν που επέλεξε.

Και στην Αθήνα είχε δοκιμάσει την τύχη της σε πρωινή εκπομπή, αλλά λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν στον χώρο της τηλεόρασης δεν υπήρχε θέση για την πανέμορφη πρώην εστεμμένη.
Η Χριστίνα περνά καλά και δεν είναι διατεθειμένη να επιστρέψει στην πατρίδα πριν από το καλοκαίρι σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα. Και γιατί άλλωστε; Ετσι κι αλλιώς, οι ευκαιρίες για δουλειά στο εξωτερικό είναι σαφώς περισσότερες απ’ ό,τι στην Ελλάδα και στα διαλείμματα από τις ασχολίες της κάνει μαγικές αποδράσεις και περνάει καλά με την παρέα της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved