Βούρος εναντίον Μαχαιρίτσα
Showbiz

Βούρος εναντίον Μαχαιρίτσα

 Μιχάλης Βαρδαρός - Γιάννης ΦιλιππάκοςΛαυρέντης Μαχαιρίτσας εναντίον Γιάννη Βούρου. Οι δυο άνδρες διασταυρώνουν τα ξίφη τους για λογαριασμό των αγαπημένων τους ομάδων, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ.

Το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα της 22ης ημέρας της Σούπερ Λιγκ. Ποιος θα βγει νικητής θα το μάθουμε το βράδυ, ωστόσο οι δύο επώνυμοι άνδρες μίλησαν στο newsbomb.gr και έκαναν τα προγνωστικά τους.
Λ. Μαχαιρίτσας: «Τελειωμένη η ΑΕΚ, αλλά ο τίτλος... πέταξε»
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, γνωστός για τα παναθηναϊκά του αισθήματα, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Newsbomb.gr εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα του έχει καθαρό προβάδισμα νίκης στο Κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Όσον αφορά την έκβαση της κούρσας του πρωταθλήματος ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης επεσήμανε ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να χάσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, καθώς είναι πολύ μεγάλη η διαφορά των επτά βαθών που χωρίζει τις δυο ομάδες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «πέταξε το πουλάκι».
Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Ο Παναθηναικός είναι πολύ καλύτερος από την «Ένωση» και εξαρτάται αποκλειστικά από αυτόν η έκβαση του παιχνιδιού. Θεωρώ ότι έχει καθαρό προβάδισμα για τη νίκη τη Κυριακή. Η ΑΕΚ είναι τελειωμένη…».
Για το αν υπάρχει πιθανότητα ανατροπής του σκηνικού στη κορυφή του πρωταθλήματος: «Δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναικός. Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά των επτά βαθμών. Πού να χάσει βαθμούς ο Ολυμπιακός; Ακόμα και να φέρει ισοπαλία στον ΠΑΟΚ πάλι δεν γίνεται τίποτα. Πέταξε το πουλάκι…»
Γ. Βούρος: «Η ΑΕΚ θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων»
Στο αντίποδα, αισιόδοξος εμφανίστηκε για την έκβαση του ντέρμπι ανάμεσα στην Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και γνωστός «ενωσίτης»
Γιάννης Βούρος.
Πιο προσγειωμένος ο κ. Βούρος μιλώντας στο newsbomb.gr τόνισε πως: «Στα ντέρμπι δεν υπάρχουν ψυχολογία, συστήματα και φυσική κατάσταση», παίζει ρόλο η καρδιά και το θέλω ως προς την νίκη και την επιδιώκεις βγάζοντας αίμα», τόνισε ο κ. Βούρος για να συμπληρώσει:
« Πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα εμφανιστεί στο ύψος των περιστάσεων».
Αναφερόμενος στη φετινή ΑΕΚ χαρακτήρισε: «μοναδικό και εφικτό στόχο το κύπελλο αρκεί η ομάδα να παίξει με καρδιά πρωταθλητή».
Τέλος κ. Βούρος δεν άφησε ασχολίαστο το γηπεδικό θέμα που ταλανίζει την ομάδα του «Δικεφάλου» καθώς υποστήριξε ότι: «απαραίτητη προϋπόθεση για να απεμπλακεί η ΑΕΚ από τα προβλήματα θα ήταν η δημιουργία γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Πηγή: newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved